×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  kedd, 24 április 2018 14:07

  JUPP: "Hasonló állapotban vagyunk mint 2013-ban. Optimista vagyok!"

  Written by
  A Bayern-Real csúcsrangadó előtt sor került a szokásos sajtótájékoztatónkra, ahol először Jupp Heynckes válaszolt az újságírók kérdésére majd Boateng.


  HEYNCKES:

  2013-hoz viszonyítva:
  "Azóta tovább fejlődött a futball, még ha nem is nagy változásokkal. Ezt a játékot még mindig emberek játszák, és az egyik erősségem az, hogy vezetni tudom őket. Bátorítás kell nekik. A hangulat a csapaton belül remek, ezért is vagyok ilyen optimista a párharcot illetően. Az akarat hegyeket tud mozgatni"

  Hogyan lehet BL-t nyerni?: "Véleményem szerint a BL-győzelmet nem lehet összevásárolni. Egy csapatnak először is fejlődnie kell, együtt, megérteni egymást a pályán. Mi most hasonló állapotban vagyunk mint 2013-ban.

  A Bajnokok Ligáját a legegységesebb csapat nyeri, amelyben a játékosok tökéletesen tudnak együtt dolgozni. Az a kérdés, hogy elcserélném-e Lewandowskit Ronaldora egyszerűen képtelenség. Számunkra nagyon fontos Robert, elégedettek vagyunk vele, kulcsember, mint ahogy Ronaldo a Realnak."

  Zidaneról: "Mindig is csodáltam Zidanet - játékosként és edzőként is. Főleg, az hogy milyen nyugodtan áll a pálya mellett. Nem játssza meg magát a nyilvánosság számára, igaz példakép lehet az edzőknek.

  Érzelmekről: "Ezek azok a meccsek, amelyere a játékosok egész életükben készülnek. De nem mindenki ér el ide. Én alapvetően higgadt ember vagyok, nem öntenek el az érzelmek annyira. De a meccs során ez biztos más lesz. Ez a meccs iagzi csemege lesz a rajongónak."

  Alabáról: (mint köztudott kedden nem edzett a csapattal) "Alaba és Tolisso esetébe szerda reggel döntünk, hogy ott lesznek-e a keretben vagy se. Többet nem árulok el most sem"

  Jamesről: "Amikor visszatértem eléggé le volt sújtva. Bizonytalan volt, fizikálisan sem volt topon. A beszélgetéseink során viszont visszanyerte önbizalmát és hatalmasat fejlődött. Ő a fantázia a csapatban."

  Boatengről: "Jerome ismét elérte a 2013-as szintjét. Igazi vezér, csak ilyen típusú játékosokkal lehet BL-t nyerni"

  A játékvezetőkről: "El kell mondanom, hogy a teljes pályafutásom alatt objektíven álltam a játékvezetést illető kérdésekhez. Nagyon jól ismerem Herr Kuiperst és bízom benne, hogy a BL elődöntőben a lehető legjobban fogja a meccset vezetni. Nem aggódom ez miatt."

  Az áhított célról, a döntőről: "Szeretem a futballt. Ha valamihez hozzáfogok, abban 100%-ot nyújtok. Ahhoz, hogy elérjük a finálét emberlieg és szakmailag is passzolnia kell a dolgokhoz. Ehhez rendelkezem egy jó csapattal és egy szuper stábbal. Mindennek stimmelnie kell, hiszen az elődöntőkben 4 olyan csapat van, amelynek minden esélye meg van a döntőbe kerülésre. Most azonban teljes mértékben csak a Realra koncentrálunk."


  BOATENG véleménye...

  A Realról: "Minden csapatrészben kiválóak, valóban a legjobb csapat, de nekünk is van ám önbizalmunk. Egytől egyig remek játékosaik vannak, kiváló technikával."

  Ronaldóról: "Talán azt teszi különlegessé, hogy egy igazi atléta. Láthatjuk mikor leveszi a mezét (nevet) és mindemellett hihtetlen jól érzi az ütemet, az időzítést. De ez nemcsak róla szól, a Real egész csapata remek, évek óta együtt fejlődnek, nagyon jól érzik egymást a pályán."

  Jupp szerepéről: "Sokat segített nekem mióta visszatért. Örülök, hogy ismét csúcsformában vagyok és ismét segíthetek a csapatomnak ilyen fontos mérkőzésen... Nehéz időszakon vagyok túl és keményen kellett küzdenem. Jupp remek érzékkel bír, tudta, hogy mikor kell játszanom és mikor nem"

  Lewandowskiról: "Nem gondolom, hogy a pletykákkal foglalkozna. Úgy vélem, hogy teljes mértékben a meccsre koncentrál. Ő is ugyanúgy meg akarja verni a Realt és továbbjutni, mint mindenki más."

  Hírek