×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  hétfő, 30 április 2018 18:08

  JUPP: "Talán Kijevbe már velünk tarthat Vidal"

  Written by
  Heynckes mester ezúttal sem úszta meg a sajtó olykor fárasztó kérdéseit. A Real-Bayern előtt a szokásos témákban nyilatkozott, egy két frappáns választ is adva. Érdekesség egyébként, hogy Jupp ugyan beszél spanyolul, de a neki szegezett kérdéseket németül válaszolta meg. Íme:

  A hozzállásról: Holnap más csapat fog játszani, mint mondjuk egy éve. Máshogy játszunk és gondolkodunk. Megmutattuk már a szezon során, hogy tudunk sikeresek is lenni.
  Ismerjük az itteni atmoszférát, de mi azért jöttünk, hogy kihazsnáljuk az esélyünket. Nagyon kellemetlen ellenfeleik leszünk. Az akarat hegyeket képes megmozgatni, nem adjuk fel, mindent meg fogunk próbálni.

  A taktikáról:
  • Sokkal hatékonyabbnak kell lennünk mint az odavágón. A Real kevés helyzetből kettőt lőtt, a ligában pedig már 88-ig jutottunk, szóval megy ez másképp is. A hatékonyságban bízunk holnap.
  • Egyfajta egyensúlyra lesz szükségünk, meg kell találni a jó megoldást: azt hogy valamit gyorsan hajtsunk végre vagy megfontoltabban inkább.
  • Változtatni fogunk, mert ha nem tennénk az hiba lenne. Folyamatosan elemezzük a játékunkat, még győzelem estén is szoktunk hibázni. Múlt héten két súlyost hibát vétettünk. Most fejben még összeszedettebbnek kell lennünk és minimalizálni kell a hibalehetőségek forrását.
  • (Két támadós felállásról) Minden edzőnek megvan a saját preferált játéka. Ezt most nem akarom átállítani. Ha kell akkor bevetjük Sandrot, de ő egyelőre csak olyan opció aki a padról szállhat be.

  Tizenegyesek?" Az ezdőmeccs döntetlen lett, így azt is gyakoroltuk. 2012-ben így vertük meg őket, amikor Ramos fölébombázta. Nem lenne ellenemre igazából, ha újra lennének büntetőrúgások."

  BL-győzelem? "Nagyon kemény meló BL-t nyerni. Igen, többek között a bírón is sok múlik egy adott szituációban. De remélem kedden a játékosok fognak dönteni a pályán"

  A Lewát ért kritikákról: "Klaus Fischer, Gerd Müller vagy épp én is megéltünk ilyet, amikor kritizáltak minket. Ő kiemelkedő játékos, aki rengeteg gólt rúg. A Dortmunndal például négyet vágott annó a Realnak."

  Vidal hiányáról: "Nem akarom most idecitálni a sérültjeink listáját. Aurturo viszont szuper játékos. Mind előrefele mind védekezésben, egyensúlyt teremt. A hozzáállása is lenyűgöző, tényleg kár, hogy kiesett. Talán Kijevbe már velünk jöhet."

  Hírek