×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1572

  kedd, 01 május 2018 23:55

  JUPP: "Mindkét meccsen mi voltunk a jobb csapat. Nem érdemeltünk kiesést"

  Written by

  A 2:2-es Real-Bayern meccs és a bajor kiesés első reakciói:


  Heynckes:
  • Nagyszerű meccset játszottunk - ma is. Úgy gondolom, hogy összeségében mindkét meccsen mi voltunk a jobb csapat . Ahogy oly' sokszor a futballban, most is apróságokon múlt. Nem érdemeltünk kiesést.
  • Ulreich először kézzel akarta megfogni a labdát és ekkor hibázott, de erről majd el kell beszélgetnem az egész csapattal és a játékosokkal is.
  • A tizengyest szerintem be kellett volna fújni.

  Alaba: Nagyon-nagyon csalódottak vagyunk a kiesés miatt. Több volt benne, megérdemeltük volna, hogy a döntőbe jussunk. Csapatként küzdöttünk, nem hagyott el minket a hitünk, sem Ulreich hibája, sem a meg nem adott büntető után.

  Müller: Nehéz leírni, nagyon fájó. Végül ismét hiányzott egy kis szerencse, őrült meccs volt.  Összességében most éberebbek voltunk, mint Münchenbe, de ismét csak gólt ajándékoztunk nekik. Ilyen nem fordulhat elő egy elődöntőbe. De nem kell szégyenkeznünk, mégis kár, hogy nem használtuk ki a lehetőséget. Annyi remek srác van ebben a csapatban, akik mindig csak kicsivel buknak el a vége előtt. Fel kell tennünk a kérdést: mit csinálunk ezeken a meccseken rosszul.

  Hummels: Nehéz felfogni. Két gólt ajándékoztunk nekik, nem tudták a legjobbjukat nyújtani, mert nem hagytuk. Nagyon-nagyon fáj. A  Real kevesebb döntő hibát vétett. Talán a 93. percben lőnöm kellett volna, nem ívelni, ez bosszant. A mentalistásunk remek volt, de a kiváló küzdés ezúttal semmire sem volt elég. A BL-győzelemhez be kell lőni a helyzeteket. Ha belegondolok, hogy mennyi sérültünk van és nélkülük is mire voltunk képesek, akkor jövőre veszélyesek leszünk mindenkire.

  Süle: Ma is jó meccset játszottunk. Nagyon-nagyon bosszantó, hogy kiestünk. Az egyenlítés után  eufóriában voltunk, most viszont mindannyian csalódottak vagyunk.

  Hírek