×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  szombat, 05 május 2018 19:56

  "Nehéz volt visszarázódni a Bundesligába" | REAKCIÓK: KOE 1-3 FCB

  Written by

  Reakciók a Bayern 3-1-es kölni kiruccanása után:

  Jupp Heynckes: Nehéz volt visszarázódni a Bunesligába a keddi kőkemény párharc után. A Köln remekül játszott és rendesen megizzasztott minket. Még szerencse, hogy a második játékrészben egy teljesen más játékkal rukkoltunk elő. Sikerült dominálnunk, helyzeteket dolgoztunk ki, amelyeket javarészt ki is használtunk. Ma is fontos volt a győzelem, de ezenkívül persze van még egy célunk, megnyerni a kupadöntőt.

  Mats Hummels: Úgy éreztem, hogy egy kissé megrázott minket a kedd este. Az akarat megvolt, de így sem volt egyszerű nyerni ma. Olykor túlkomplikáltuk a játékot, de végül sikerült visszajönnünk a meccsbe. A második félidőben sokkal jobban futballoztunk, ez vezetett a győzelemhez. 

  Joshua  Kimmich: Az első játékrészben nem működött a gépezet, elvárás alatt teljesítettünk. Fizikailag nem voltunk a helyzet magaslatán a keddi párharc miatt, mentálisan pedig eléggé szétestünk a BL kiesés után. 2-3 nap alatt nem lehet átesni egy ilyen kudarcon. A második félidő azonban jobb játékot hozott.

  Stefan Ruthenbeck (Köln vezetődezője): El kell ismernem, hogy a csapatom az első percekben remek munkát végzett. Keményen védekeztünk, hamar letámadtunk, sőt néha a labdabirtoklásban is jeleskedtünk. Jó volt előnnyel menni az öltözőbe de lehetett volna nagyobb is a különbség. A Bayern hengerelt a szünet után, könyörtelenek voltak a kapunk előtt. Sajnos nem tudunk ellenálni a nagy nyomásnak.

  Timo Horn (Köln kapusa): Kiválóan kezdtünk, tudtuk tartani a lépést ezzel a nagy klubbal. Aztán a passzjátékuk miatt nem tudtunk kibontakozni. A szurkolók viszont bíztattak, hogy soha ne adjuk fel!

  Simon Terrode (Köln csatára): Szurkolóink elismerték, hogy mindent megtettünk a mai meccsen. Közel voltunk a második gólhoz, de a Bayern egyenlíteni tudott. Ezután is küzdöttünk, de végül megérdemelten nyertek 3-1-re. 


  Hírek