×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  péntek, 11 május 2018 13:25

  JUPP: "Csodálatos szezon volt egy nagyszerű csapattal" | Sajtótáj: FCB-VFB

  Written by


  A bajnoki szezonzáró előtt az újságírók az átélt élményeiről, a keret állapotáról és a Lewás ügyről is faggatták Heynckest. A mester pedig minden kérdésre
  válaszolt:

  (Az érzelmekről): 
  Csodálatos szezon volt egy nagyszerű csapattal. De itt az ideje visszatérnem a hétköznapi, névtelen életbe. Örömmel jártam ki minden egyes nap a Sabener-re, mivel a hangulat remek volt: nemcsak a játékosok, hanem a teljes edzői stáb között. Nem hiszem, hogy ez minden csapatnál adott. 

  (A szezonról): Amikor egy ilyen munkád van, nem tudsz arra gondolni, hogyan is fogsz állni a szezon vége előtt. Ilyenkor mindened azon töpreng: "Hogyan tudom újra pályára küldeni a csapatom?"

  (A keretről): Robbennek hasonló problémái vannak, mint amiket a Madrid ellen szenvedett el. Tegnap ugyan abbahagyta az edzést, ma viszont sokkal jobban érezte magát, egyéni edzést teljesített. Emellett Alaba sérülése is kiújult. Coman óriási léptekben halad a felépülés felé, kedden akár már a csapattal is edzhet. Neuer  esetében is sok a pozitívum, a tegnapi tréningen is a kapuban volt, minden zökkenpmentesen ment. Jövő héten megtudjuk, hogy benne lehet-e a keretben a berlini kupadöntő előtt. De a mostani teljesítménye alapján úgy gondolom, van rá esély.

  (Lewandowskiról): Lewa nem mondta nekem, hogy túl kevest játszatnám. Én megértem, hogy egy csatár 30 gólt akar rúgni egyetlen szezonban.

  (Az ünneplésről): A Bayern mindig is tudta, hogyan kell megünnepelni egy bajnoki címet. Remélem, holnap nem kapok majd a "Sörfürdőből".

  Hírek