×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  szombat, 14 július 2018 13:49

  Robben: Még nyernék trófeákat!

  Written by

  Mr. Wembley egy aktualitásokkal teli sajtótájékoztatót adott az újságíróknak a napokban, amelyen nemcsak a csapat esélyeiről és a felkészülésről, hanem egyes játékosok érdemeiről is beszélt a holland szélső. 

  Melyek az elvárások a következő szezontól:
  "Egyelőre nem szabad nagyon előre tekintsünk. Az előszezonra koncentrálunk jelenleg és arra, hogy fittek és készek legyünk a szezonra. Én személy szerint minimum 1 trófeát szeretnék begyűjteni. Remélem fitt tudok maradni és fontos szerepet tudok vállalni majd a csapatban."

  Mit gondol Niko Kovač-ról?
  "Ő egy nagyon fiatal menedzser aki új fejezetet fog nyitni a csapat történelmében. Teljesen más filozófiát képvisel mint a legtöbb edző. Számára ez egy hatalma előny, mi pedig támogatni fogjuk őt. Az edzések sokkal hosszabbak, nehezebbek és tartalmasabbak. Ha egész szezonban fittek szeretnénk maradni, akkor erre van szükségünk."

  Mi lehet a siker titka?
  "A siker titka a kemény edzésekben, az akartban illetve a kitartásban rejlik. Ez nálunk sosem volt probléma, hisz a Bayern DNS ebből épül fel. Számomra még nagyon fontos, hogy minden játékos a csapatnál maradjon. Hihetlen kvalitásokkal rendelkező keretünk van. Ha mindenki fitt tud maradni és formában leszünk akkor senki sem állíthat meg minket!"

  Mit gondol Renato Sanches-ről?
  "Renato egy nagyon tehetséges srác. Bizonyította már ezt régebben. Most egy elég nehéz időszak van mögötte. A kérdés az: Mit kell tenned, hogy ennek a nehéz időszaknak vége legyen? A válasz egyszerű: Hinned kell és akarnod illetve keményen dolgoznod a sikerért."

  Mit gondolsz Mandzukicról?
  "Mandzukic egy hihetlen srác. Nem tudom eléggé dícsérni őt. Egy harcos akit bármely edző a csapatában tárt karokkal fogadna. Talán nem a legjobb kvalitásokkal rendelkező csatár, aki az utolsó lélegzetével is harcol a csapatáért, ez a mentalitás pedig ritka."

  Mit gondolsz a Ronaldo átigazásolásról?
  "Senki sem számított erre, de megtudom érteni. Néha le kell ülnöd és döntened kell. Most egy új kalandba kezd, már elért mindent és nem kell bizonyítania semmit. Hihetetlen játékos."

  Mit gondol ki fogja megnyerni a VB-t?
  "Két nagyon jó együtes fog összecsapni a horvát illetve francia válogatott személyében. Kiegyensúlyozott csatára számítok melyet az én nézőpontom szerint a franciák fognak nyerni. Hihetlenól fiatal csapatuk, van mely igaz még kissé tapasztalatlan, de ezt tökéletesen tudják korrigálni a pályán."

  Hírek