×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  péntek, 20 július 2018 16:46

  RUMMENIGGE: A német szövetség amatőr!

  Written by

  Karl-Heinz Rummenigge vakációja után először ma délután jelent meg nyilvános közönség előtt egy összejövetelen, ahol Jupp Heynckes számára szerveztek kiállítást jubilálás céljából. A 62 éves klubigazgatót rögtön letámadták az újságírók. KHR többek között méltatta Jupp áldozatos tevékenységét, véleményt mondott Niko Kovacról, illetve beszélt az amerikai turnéról és az átigazolási pletykákról is. Legfontosabb mondata viszont a német szövetség "kiosztása" volt.

  (Niko Kovac-ról): Kéthetes nyaraláson voltam, ezért nem nagyon láttam az edzéseket. Azt azonban hallottam, hogy nagyon kemény és hosszú edzések voltak, ez pozitív. Fontos, hogy beosszuk az időnket a felkészülés során, mivel céljaink vannak erre a szezonra is.

  (Esetleges átigazolásokról): 2 játékost igazoltunk ezen a nyáron: Leon Goretzkát és Serge Gnabryt, ők fontos szereplők lehetnek nálunk. További átigazolásokról egyelőre nem tudok beszélni, így egyetlen transzferpletykát sem fogunk kommentálni.

  (A német szövetségről): Nem támasztok követeléseket. Csak megállapítom, hogy a német szövetségnél totál amatőrök vették kezükbe az irányítást. Lahm kinevezésével érkezne egy kis profizmus.

  (Kovac terveiről): Niko teljesen elégedett, a terveit azonban még nem tisztázta velünk. De tudja, hogy a csapat remek kvalitásokkal rendelkezik.

  (James-ről): James szerződése ismert. A spanyol média nem mindig közöl valós tényeket. Biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban a Bayernben fog játszani - és remélhetőleg azután is.

  (Az Arp ügyről): Ahogy hallottam, szerződést hosszabított a Hamburg csapatánál. Szerintem jó döntést hozott. 

  (Az amerikai turnéról): Idén négy meccs helyett mindössze kettőt játszunk ott, a Juventus ellen Philadelphiában és a Manchester City ellen Miamiban, ezek igazi tesztek lesznek. Fontos az is, hogy akik utaznak, már három hete edznek, így fittek.

  (Heynckes-ről): Ezzel a kiállítással köszönetet szerettünk volna mondani a klub iránt tett szolgálatáért. Nélküle talán címet sem nyertünk volna az elmúltidényben. 

  Hírek