×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  hétfő, 23 július 2018 19:27

  GNABRY: Együtt kell fejlődnünk, csapatként!

  Written by

  Az előszezon első hetében még egyéni edzéseket végezve próbált felépülni az áprilisban összeszedett sérüléséből Serge Gnabry. Azóta a 23 éves játékos teljes edzéseken vesz részt a csapattal, a PSG ellen kiosztotta első gólpasszát müncheni mezben. A stuttgarti születésű labdarugó ma az fcbayern.com-nak nyilatkozott visszatéréséről és az amerikai turné (július 23-30) fontosságáról.

  FC Bayern: Egy hoffenheimi szezon után visszatértél a Bayernhez. Mit várhatnak a szurkolók Serge Gnabry-tól az elkövetkező idényben?
  Gnabry: Sokat. Minden nap keményen dolgozom és arra törekszem, hogy a 100%-ot hozzam ki magamból. Remélem, hogy ezzel segíteni tudom a csaparot és remek időszak lesz. 

  Július 10-én tértél vissza az izomsérülésedből. Hogy érzed magad?
  Gnabry: Remekül. Jó érzés volt visszatérni a gyepre és együtt dolgozni a srácokkal. Május közepe óta Münchenben élek, júniusban pedig már elkezdtem egyénileg edzeni, az vizont kissé unalmas, mivel nincs senki a körödben. Most viszont sokkal izgalmasabb a többiekkel. Sikerült felépülnöm, erre vártam, mert nagyon hiányzott a csapategység.

  Most már teljes értékű edzéseket végzel. Így valószínűleg mindkét amerikai találkozón játszani tudsz a Juventus és a Manchester City ellen.
  Gnabry: Remélem kibírom fitten addig. Az edző dönt arról, hogy játszat-e, de örülnek, ha kapnék lehetőséget. Itt szeretném játszani az első meccseimet Bayern mezben.

  Úgy tudjuk, szereted az Egyesült Államokat, igaz? 
  Gnabry: Igen, ott vakációztam Los Angelesben. Imádom az ottani életstílust, teljesen más, mint Németországé. Ezért is várom annyira ezt a túrnét.

  Akkor vélhetőleg kapóra jön a Miami-i időjárás...
  Gnabry: Igen, Miami az a hely, ahol le tudnám élni az életem. (jókorát nevet)

  Nagy kosárlabda fan vagy. Mióta?
  Gnabry: Nagyon szeretem a kosárlabdát. Évek óta követem az NBA-t. Az unokatesóm nézte először, majd engem is "magával rántott" ez a sport. 

  Mit vársz az amerikai turnétól?
  Gnabry: A kemény edzések ellenére nagyszerű lesz. Együtt kell fejlődnünk, csapatként. Nagyon várom, hogy lássam az ottani szurkolókat, hisz távol élnek Münchentől. Ez jó alkalom, hogy közel kerüljünk hozzájuk, mégha ez évente egyszer is történik meg. Jó időtöltés lesz, 2 nagy meccsel, 2 erős csapat ellen.  Hírek