×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  vasárnap, 19 augusztus 2018 12:08

  ULI: "Most spórolunk, de jövőre jöhet a nagydobás"

  Written by


  A SKY-nak tett interjújában a klub elnöke, Uli Hoeneß több fontos téma kapcsán is megszólalt.

  (Az edzőtémáról): Thomas Tuchel nem utasította vissza az ajánlatunkat, mivel nem is volt ajánlat. Mindössze annyiról van szó, hogy nem akarta lekésni a Párizs ajánlatát. Sosem tárgyaltunk vele. Azt viszont el kell ismernem utólag, hogy amúgy sem ő lett volna az első választásunk. Julian Nagelsmann pedig sosem volt a kívánságlistánkon és egyelőre nem is lesz a közeljövőben. Számára még túl korai a Bayern kispadján ülni. Heynckes visszavonulása után rögtön Kovac lett a fő opció.  

  (Az átigazolásokról): Nem mindig azok a legjobbak, akik a legtöbbet költenek. Mi jelenleg spórolunk, így talán jövőre robbanthatunk valami nagyot. Úgy döntöttünk, hogy idén még nincs értelme költekezni, csakhogy a média a kielégüljön. De eljön majd az idő, mikor a kasszába kell nyúlni rendesen.

  (Rudy ügyéről): Elképzelhető, hogy elhagyja a klubot, de 15 millió nem lesz elég ahhoz, hogy elengedjük őt.

  (Boa helyzetéről): Jerome elmondta Karl-nak, hogy távozni szeretne. Ha a Párizs még megadja a kért összeget, akkor elmehet. De akkor is örülni fogok, ha marad.

  (Lewáról): Eladhattuk volna idén 150 millióért, de akkor csak Sandro Wagner maradt volna az egyetlen csatárunk. Egyetértettünk abban, hogy 30 gólnál senki sem tud többet szerezni egy szezonban, így úgy döntöttünk, hogy megtartjuk Lewát. Az ügynöke egyébként többször is akart tárgyalni velem. Én meg azt mondtam neki, hogy csak szeptember 2-án, délután 14:30-kor érek rá. :) (jókorát nevet) 

  (A Robbéry duóról): Arjen Robben és Franck Ribéry is meg kell értse, hogy már nem kezdhetnek minden meccsen. A hosszabbításuk után ez is benne áll az új szerződésükben, amelyet teljes mértékben el is fogadtak.

  (Alphonso Davies-ről): Ezt az üzletet Hasan Salihamidzic intézte el. Azelőtt én soha nem halottam erről a játékosról. 

  (Cristiano Ronaldo-ról): Nagyon szeretem a játékát, de 100 milliót kiadni egy 34 éves játékosért elég nagy badarság. Ilyet el se tudnék képzelni a Bayern háza táján. 

  (A célokról): A következő években minél több játékost szeretnénk felhozni az akadémiáról, idővel pedig nagy igazolásokkal is akarunk robbantani.

  (A vezetőség jövőjéről): A elkövetkező időben meg fogom kérdezni hogy folytatja-e 2019 után is. Abból indulok ki, hogy folytatni fogja a munkáját.... A Hoeneß-Rummenigge éra után nehéz jövő áll a Bayern előtt. Azt nem tehetjük a klubbal, hogy ugyanakkor lépünk vissza. De az biztos, hogy a visszavonulás után is mindig itt leszek, hogy segítsem a klubot és tanácsokat adjak.


  Hírek