×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  vasárnap, 02 szeptember 2018 10:26

  GORETZKA: A Bayern érzhetőn egy magasabb szintet képvisel | REAKCIÓK

  Written by

  A sikeres szombati sváb kiruccanás után edzőnk és játékosaink elégedetten nyilakoztak:

  Niko Kovac: Teljesen elégedett vagyok. Eddig mind a négy tétmeccsünket sikerrel vettük. A csapat rendkívül jól játszott ma, ezt az is mutatja, hogy nekünk 12 szögletünk volt, míg az ellenfélnek egy sem. Idegenben ez kiváló, emellett a labdabirtoklásban is mi jeleskedtünk és sikerült ígéretes helyzeteket kialakítani. Ezért is szeretnék gratulálni a csapatomnak.

  Goretzka: Elsősorban annak örültem, hogy ma kezdő lehetek, de aztán még jobban sikerült a nap...Tavaly sokat hangsúlyoztam hogy milyen nagy csapat a Schalke nemzet szinte, de minden pillanatban érezhető, hogy a Bayern egy fokkal feljebb van, főleg nemzetközi szinten... A csapattársaimak köszönöm, hogy ilyen hamar befogadtak. Jó hangulatban jól teljesíteni is könnyebb.

  Thomas Müller: Mi mindig komolyan vesszük az ilyen mérkőzéseket is. Ha látták, ahogy Arjen, Franck, Lewy és a többiek mennyire egységesen működtek támadásban, csak annyit lehet mondani: Le a kalappal! Másrészt ez a remek mentalitás és a kemény felkészülés eredménye is. Niko rendkívül következetes: a középhátvédek többször is feljöttek hátulról, a szélsőhátvédek pedig a pálya közepére is bemozogtak. Apró részlteken múlt ez a meccs, és megmutatja, hogy a keretünk mennyire teljesít jól versenyhelyzetben. 

  Jelenleg elég jól megy a szekér, így többször érek oda a kapu elé. Én nem vagyok az irányító típus aki osztogatja a labdákat, egyszerű csak az vagyok aki a támadó harmadban mindenhogy aktív.

  Tayfun Korkut (Stuttgart vezetőedzője): Az első félidőben még partiban voltunk a bajorokkal, azonban nem voltunk elég agresszívak. A kontráink pedig elég gyengék voltak. Nehéz, ha egy ilyen topcsapat ellen hátrányban vagy. Sokkal erőszakosabbak kellett volna legyünk, amikor a Bayern birtokolta a labdát. El kell felejtenünk ezt a meccset, itt az ideje, hogy készüljünk a következő párharcra.

  Mario Gomez (Stuttgart csatára, korábbi FCB játékos): Elképesztően nehéz meccs volt a kezdőrúgás után. Mentatlitás szempontjából szenvedtünk, a Bayern pedig meggyőző játékot produkált. Új edzőjük van, mindenki meg akar felelni neki, ezért is játszottak ennyire nagy lelkesedéssel. Az első gól után elvesztettük a hitetm hogy esetleg ponot tudunk csípni, a Bayern egyszerűen túl erős volt ma.

  Hírek