×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  péntek, 05 október 2018 18:17

  HITZFELD: Csak egy kis bizonytalanság ütötte fel a fejét!

  Written by

  A Bayern korábbi edzője, a svájci Ottmar Hitzfeld a német SPORT 1-nek tett nyilatkozatában kifejtette  véleményét a Bayern jelenlegi hullámvölgyéről:

  "Ez nem krízishelyzet, néhány győzelem után minden visszaáll majd a régi kerékvágásba. A Bayern olyan, mint egy Ferrari motor. Minden elemnek passzolnia kell. Ha valami nem jól működik, az egész gépezetnek kárt okoz. Jelenleg pedig a kisebb elemekkel van probléma.

  Nem a taktikával van gond. Az előző meccseken a csapat megmutatta, hogy tudnak nyerni és jól futballozni. Mostanában csak egy kis bizonytalanság lett úrrá rajtuk. Amikor pedig bizonytalanul játszol a pályán, mindig túl hosszú vagy épptűl rövid passzokat adsz a társaknak. 

  Hiszem, hogy Niko Kovac orvosolni fogja a problémát. Az ilyen pillanatokban a játékosoknak mindig szükségük van az edző támogatására, hisz tudják, hogy nincsenek nagyon formában. A Bayern pedig sok önkritikus játékossal rendelkezik. Néhány győzelem segíteni fog rajtuk.

  2 hete még mindenki dicsőítette Nikót, hogy mennyire jól rotál és boldoggá teszi játékosait. Ez most sem megy rosszul, továbbra is rotálni fog, mivel muszáj. Mostanában sűrű időszakot éltek át és ez vízválasztó volt a teljesítményt illetően."

  Edzőként mindig meg kell magyarázd saját magadnak, miért is hagytad ki a keretből az illető játékost. Ezért vagy edző. A játékosok pedig el kell fogadják a döntésed."

  Hírek