×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  péntek, 19 október 2018 18:01

  Kiborult a vezetőség, kiosztották a sajtót

  Written by

  A napokban mindenkit váratlanul ért a bejelentés, mely szerint péntek délben rendhagyó sajtótájékoztatót tart a vezetőség a Hoeneß-Rummenigge-Salihamidzic trióval. Lássuk a részleteket: 

  Uli Hoeneß: "Mindenki elvárja, hogy a jelenlegi helyzetben Németország legnagyobb klubja magyarázatot adjon a történtekre. Azt is olvastam valahol, hogy többen is Jogi Löw távozására várnak. 10 évig pedig a lábát is csókolgatták. A sajtó egy vicc! Hiába kritizálják a játékosainkat, mi nem fogadjuk el ezt és megvédjük őket. Hadd mondjak önöknek még valamit: Sevillában Juan Bernat hozzájárult ahhoz, hogy eladjuk, miután egyéni hibából majdnem kiejtett minket a BL-ből. Ez már megérte a kritikát és a játékos távozását. Mindent összegezve üzenet a sajtónak: a továbbiakban nem tűrjűk a szemrehányásokat és éles kritikákat!"

  Karl-Heinz Rummenigge: "A Hollandia elleni vereség után sok kritika érte a válogatott játékosokat, főleg a Bayern labdarúgóit. Ennél ők több tiszteletet érdemelnek. Nem is tudom, mit mondjak arról, amit Manuel Neuer "kap" a sajtótól. Neuert már négyszer választottak az év kapusának. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy ezt saját maga érte el. Amit pedig Boáról és Hummels-ről írnak, szintén érthetetlen: úgy tűnik ezek a szakértők nem tudják, mit jelent a tisztelet. Ez a Robbéry párosra is vonatkozik: mindketten egy évtizeden keresztül hozzájárultak ahhoz, hogy a Bayern folyamatosan topcsapat legyen a futball világában. Szeretném emlékeztetni önöket, kedves újságírók, hogy ők már mindent megnyertek ezzel a klubbal. Szívesen emlékszek vissza Németország 2014-es világbajnoki győzelmére, amely nagy részben a mi játékosainknak volt köszönhető. Akkor mindenki őket istenítette, most pedig, hogy 4 meccse nyeretlen a válogatott, már rögtön összedől a világ..."

  Hasan Salihamidzic: "Meglátják, újra jönni fognak a győzelmek, ennek ellenére önök azzal vádoltak minket, hogy nem támogatjuk Nikót. Ez felháborító! Niko tudja, hogy én mindig ott vagyok mellette, nem lakunk dzsungelben, hogy ezt nem tudja."

  Hírek