×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  szerda, 24 október 2018 13:51

  NIKO: Nem lehet 4 vagy 5 góllal nyerni Athénban | REAKCIÓK

  Written by

  Hárman is megszólaltak a riportereknek az athéni győzelem után:

  Niko Kovac: Remekül játszottunk és domináltuk a mérkőzést. Nem lehet 4 vagy 5 góllal nyerni Athénban. Az első félidőben nem sikerült kihasználni a helyzeteket. Ennek ellenére összességében megérdemelt győzelem volt. Ismét egy olyan görög csapat ellen léptünk pályára, amelyik rendkívül rendkívül egységesen védekezik. Nehéz volt területeket találni a térfelükön. A második játékrész első 10 perce kissé görcsösen indult, de aztán újra belelendültünk a játékba. Elégedett vagyok. Sok nagycsapat fog még Athénban ellenük szenvedni, ezt biztosan állítom. 

  Arjen Robben: A körülmények nehéz helyzetbe hoztak minket, de ez nem mentség vagy kifogás számunkra. Az első félidőben remekül játszottunk, csupán a lehetőségeinket puskáztuk el, mindig hiányzott az utolsó passz a támadásoknál. Ezért maradt gólnélküli az állás a szünetben, ez pedig veszélyes volt ránk nézve. Az edzőnk megnyugtatott az öltözőben és elmondta, az ellenfél előbb-utóbb fáradtabb lesz, és ez így is történt. Ennek ellenére a második félidőben is voltak olyan percek, amikorgyengén ment a játék. De a vezető találat megtörte a jeget, ezután pedig higgadtabban ment a játék. 

  Rafinha: Remekül bekezdtünk, a játék azonban kissé unalmas volt, ennek okára a pálya állapota is rászolgált. Hálistennek sikerült megszerezni a vezetést, a végén pedig már csak az eredmény és a 3 pont számított. De ennél jobbak vagyunk, ezúton pedig jól haladunk egyelőre. Személy szerint nagyon örültem, hogy játszhattam, külön köszönöm az edzőmnek, hogy máris bízik bennem a sérülésem után.

  Hírek