×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  péntek, 02 november 2018 18:03

  NIKO: Kimmich vagy Renato fogja pótolni Thiagót!

  Written by

  Szombaton 4 idegenbeli meccs után a Freiburg ellen (15:30, SPORT2) tér vissza az Allianz Aréna gyepére a csapat. Előtte Niko Kovac megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját és több téren is elemzett az újságíróknak:

  (A jelenlegi helyzetről):
  Több Bundesliga csapat játéka is remekül fejlődik, ezt a nemzetközi porond is bizonyítja. A német bajnokság szárnyal, már nem lesz olyan könnyű behúzni a bajnoki címet, mint pl. 5 éve.

  (A játékról): Ennél mi tudunk jobb focit játszani. A döntőfaktor ebben a gólszerzés. Ha ez nem megy, mindig szenvedünk. A támadást mindig nehezebb megszervezni, mint a védekezést. Ezért is kell óvatos lenni az ilyen helyzetekben.

  (A keretről): Kingley, Coco és Thiago kivételével mindenki egészséges és bevethető lesz holnap. Ez összeszen 16 mezőnyjátékost jelent. 

  (Thiago-ról): Thiago remekül élvezte a bizalmamat, még mindig elég fiatal ahhoz, hogy fejlődni tudjon. Eddig kiváló szezonja volt, mindig vezérszerepet vállalt a pályán. Frusztráló a hiánya, hisz ez már a harmadik súlyos sérülés, amely érint minket idén. Így most mindenki megmutathatja a csapatból, hogy mire is képes valójában. Thiago hiányában Kimmich alternatív szereplő lehet a középpályán. 

  (Renatóról): Sanches jól fejlődik, de még időre van szüksége. Ennek ellenére lehet, hogy pótolni tudja Thiagót.

  (A rotációról): Ha jól játszol, a következő meccsen bekerülhetsz a kezdőbe. Ezért a meccseken mindig a formát nézem és aszerint állítom össze a kezdőcsapatot.
   
  (A védelemről): A védelem jól állta a sarat a legútóbbi négy mérkőzésen, mivel az ellenfél maximum két lövésig jutott a 90 perc alatt.

  Hírek