×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  péntek, 23 november 2018 16:43

  Kovac: Még Karácsony előtt fel akarunk zárkózni!

  Written by

  Az egyhetes válogatott szünet után ismét a klubcsapatoké a főszerep, Niko Kovac pedig már nyilatkozott is a sajtónak a szombati, Fortuna Düsseldorf elleni bajnoki mérkőzés előtt (15:30, SPORT2).

  (A jelenlegi helyzetről): A célunk továbbra is a bajnok cím. Még csak a szezon harmadánál járunk, azt viszont elismerem, hogy lépéshátrányban vagyunk jelenleg. El kell kezdenünk gyűjtögetni a pontokat, ezért természetesen győzni szeretnénk holnap. Még Karácsony előtt szeretnénk utolérni az előttünk álló csapatokat a bajnoki tabellán.

  (A keretről): Lewa remek formában van, holnap kezdeni fog. Thiago és Coman hamarosan felépülnek, de holnap még biztosan nem lépnek pályára, sőt a keddi Benfica elleni BL meccs is túl korai számukra. Robben jobb állapotban van, de az ő játéka is kérdéses. Kimmich is összeszedett egy kisebb sérülést, ennek ellenére jól mozgott az edzéseken. 

  (A mérkőzésről): Ugyanazt a szenvedélyes focit kelll játszanunk a Düsseldorf ellen is, mint amelyet a Dortmund elleni első félidőben produkáltunk. Ezt várom el a játékosaimtól. Ha ezt meg tudjuk valósítani, megnyerjük a mérkőzést. Az ellenfél biztos keményen fog védekezni.

  (A Kahn-pletykáról): Ez nem az én ügyem. Véleményem szerint Hoeness és Rummenigge remek munkát végeznek. Oliver azonban még mindig a klubhoz tartozik, ez egyértelmű.

  (Davies-ről): Alphonso Davies személyében egy csiszolatlan gyémántra leltünk, akit több klub is  meg akart szerezni. Időt kell adnunk neki arra, hogy felvegye az itteni ritmust, az pedig biztos, hogy a téli szünet után már játszani is fog.

  (Ribéry incidenséről): Ami Dortmundban történt, azt el kell felejteni és fátylat borítani rá. Most már minden rendezve van az ügy, nincs értelme beszélni róla. 

  Hírek