×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  péntek, 23 november 2018 17:30

  KHR: Jól állunk, van pénz befektetésekre, ha szükséges

  Written by

  Karl-Heinz Rummenigge kedd este részt vett a csapat új autóbuszának bemutatóján. A klub vezérigazgatója ezzel egyszerre válaszolt az újságírók kérdésére is, több témát említve. Lássuk, melyek voltak ezek:

  (Coman-ról): Elvesztettünk néhány játékost idén, főleg Kingley Coman-t, aki a szezonnyitó mérkőzés óta sérült. Az ő hiánya nagy veszteség volt számunkra, most viszont már jó úton halad a teljes felépülés felé. Azt azonban nem tudom, fog-e játszani szombaton. Úgy gondolom, csak a jövő héten tér majd vissza a pályára. Reméljük, hogy a visszatérésével sikerül fejleszteni a támadójátékunkon.

  (A saját jövőjéről): A szerződésem 2019 december 31-ig szól Münchenben. Uli Hoeness és a vezetőség megkért, hogy fontoljam meg a szerződésem meghosszabbítását. Ezt meg is teszem a közeljövőben, aztán majd beszélek Ulival is az ügyről.

  (Ribéry incidenséről): Azt kijelenhetem, hogy nem tetszett nekünk Ribéry viselkedése a Dortmund elleni vereség után. Szerintem túl ideges volt, mivel 3-2-re kikaptunk, kissé szerencsétlen módon. Később Uli, Brazzo, Franck és a francia újságíró közösen megbeszélték az ügyet és tisztáztak mindent. 

  (Az idei szezonról): Nagyon jól kezdtük a szezont. Mindig nem győzhetünk, de a játék nem volt rossz. Ennek ellenére nyugodtan lehetünk önkritikusak: kissé legyengültünk az Augsburg elleni meccs óta. Most itt az ideje, hogy újra jöjjenek a győzelmek, ezt pedig már szombaton elkezdhetjük. Ez jó lehetőség a csapat és az edző számára is, hogy képesek vagyunk fejlődni.

  (Alphonso Davies-ről): Hivatalosan csak Január 1-től játszht a csapatban, rögtön az átigazolási piac nyitása után. Találkoztam vele ma, jó benyomást keltett bennem a személyisége, ezt pedig még jobban megerősítette, amit az edzéseken láttam, hisz rendkívül gyors játékos. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy még csak 18 éves és az MLS-ben játszott. Óvatosan kell beépítenünk a csapatba. 

  (A közelgő évi közgyűlésről): Szerintem egy nyugodt este lesz. 2012 óta számos sikernek örvendezhettünk. Mondhatni, meggyőző teljesítményt nyűktottunk az elmúlt 6 évben. Zsinórban hatszor megnyertük a Bundesligát, 2013-ban tripláztunk, azóta pedig többször is dupláztunk. Ezzel egyszerre a BL-ben is remekül szerepeltünk. Kérdésekkel pedig hiába bombázgatnak minket idén, hiszen a tabellán jelenleg elfoglalt helyünk nem ábrázolja, hol is tartunk most. 

  (Az esetleges változásokról): Úgy gondolom, a csapatunk most is jól áll. Nem szabad elfelejteni, hogy 6 hónapja 21 pontos előnnyel nyertük meg a bajnokságot. A játékosok tehát csak fél évvel lettek idősebbek. Nem látok olyan nagy problémát, amelyet most a nyilvánosságra kellene hozni. Vannak új igazolások, Goretzka, Renato és Gnabry személyében. Nem értem a jelenlegi "drámát". Az igaz, hogy legkésőbb jövő nyáron változtatásokra van szükség, de szerintem Brazzo teljes gőzzel dolgozik ezen. Teljesen nyugodt vagyok, hisz jövő nyártól is ugyanolyan skieres csapatunk lehet, mint eddig. 

  (A magas átigazolási összegekről): Nekünk van egy különleges filozófiánk. Mindig biztonságosan alapokon működünk, ez pedig nem fog változni a jövőben. Pénzügyileg jól állunk így elegendő pénzünk van ahhoz, hogy azt befektessük, ha szükséges.


  Hírek