×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  hétfő, 09 február 2009 19:46

  "Hibának helye nincs"

  Written by
   
  Többek között szó esik majd a bajnoki versengésrõl, a BVB elleni találkozón elszalasztott lehetõségekrõl s a következõ, Hertha BSC Berlin elleni mérkõzésrõl is.

  Interjú

  bundesliga.de: Uli Hoeneß, egy 3-1-es gyõzelmet arattak, de nem volt ez olyan egyszerû, ugye?

  Hoeneß: „A Bayernnek jó esélyei voltak a gólszerzésre, s csakis rajtunk múlott egy nagyobb eredmény elérése.”


  bundesliga.de: A Bayern már korábban elintézhette volna ellenfelét, de sok helyzet kimaradt. Miért küzdött a csapat?

  Hoeneß: „Nagy nyomás alatt vagyunk mostanság, elsõk szeretnénk már lenni. Hamarosan jön a Bajnokok Ligája is, vagyis hibának helye nincs. Az elsõ percekben nagy hibánk volt. Nem sokkal ezután egyenlítettünk, s folytattuk gyõzelemért folyó támadásainkat.”
   

  bundesliga.de: Miroslav Klose több lehetõséget is elszalasztott, amivel már hamarabb eldönthette volna a játékot. Mit szólsz ehhez?

  Hoeneß: „Azt mondtam neki, hogy soha ne adja fel, s dolgozzon helyzetein. Olyan lehetõségeink voltak, mint a Hamburg ellen, de szerencsére a Dortmund ellen belõttünk annyit, amennyi elégnek bizonyult. Nem voltam ideges.”


  bundesliga.de: A többi csapat hétvégi eredményei a csapatnak dolgoztak. A Bayern elsõ lesz a következõ hétvégén?

  Hoeneß: „Már ezen a hétvégén is az elsõ helyért játszottunk. A Dortmund legyõzése után már csak egy pont a lemaradásunk az elsõ Hoffenheimmel szemben. A szombati mérkõzés Berlinben sok mindenrõl dönt, ugyanis egy jelenlegi vetélytárssal mérkõzünk. A játékosaink tisztában vannak azzal, hogy ezen a mérkõzésen is fontos a gyõzelem.”

  bundesliga.de:
  A Bayern simán megnyeri a bajnokságot, vagy egy szoros küzdelem lesz egészen a végéig?

  Hoeneß: „Ez függ majd azoktól a hetektõl, amelyeken BL meccseket játszunk. Meg kell próbálnunk megnyernünk minden mérkõzést, és akkor nem lesz gond. Lesz most két könnyebb bajnoki meccsünk, amelyek nyerésével az elsõ helyre vándorolhatnánk.”

  Forrás: bundesliga.de
   
   

  Hírek