×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  csütörtök, 30 július 2009 14:00

  Van Gaal: 'Elégedett vagyok'

  Written by

  Nagyon elégedett vagyok. Óriási légkör uralkodott a stadionban. Nyilvánvalóan most örülnek a szurkolók, hiszen létrejött a várva várt döntõ. {A Manchester - Bayern döntõ csütörtök este}

  Mark van Bommel: A legfontosabb az volt, hogy megtaláltuk a gyõzelembe vezetõ utat. Egyszerûen mi irányítottuk az ellenfelet, lehetõségünk sokkal de sokkal több volt, mint nekik. Egy 4-1-es siker magáért beszél, fõleg úgy, hogy sok hiányzó csatárunk is volt.
  [blockquote]Jörg Butt: A fõ dolgunk az volt, hogy az eddig, - a felkészülési idõszak alatt - tanultakat beleépítsük a játékba. Jó volt nézni ezt a mérkõzést, de sokáig nem kell álmélkodnunk rajta. A milánói klub nemrég tért vissza Amerikából, hosszú utazás áll mögöttük. De persze azért jó, hogy ilyen arányban tudtunk gyõzni ellenük. Az a fontos, hogy a játékosok tudják, mit kell tenniük, s azt végre is hajtsák.[/blockquote]
  Mario Gomez: A mérkõzés végén azért szeretném kijelenteni, ez csak egy barátságos mérkõzés volt, s a Milan határozottan nem tudásához méltóan játszott ellenünk. Õk nem voltak sem kreatívak sem pedig teljesen frissek. Viszont mi jól tartottuk a labdát, gólokat szereztünk. Elégedettek lehetünk.

  Bastian Schweinsteiger: Jól játszottunk. Azt tettük, amit az edzõnk mondott, bár könnyebb dolgunk volt, hiszen a Milan sokkal fáradtabb volt, mint mi. Az eredmény ettõl függetlenül nem vártra sikeredett. A lényeg, hogy most már kapizsgáljuk edzõnk filozófiáját, úgy hogy elégedettek lehetünk, ma jól végeztük a munkánkat. Jó úton haladunk, de talán még lehetünk ennél is jobbak. (fcbayern.de)

  Hírek