×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 129

  péntek, 31 július 2009 19:38

  Van Gaal: "Nagyon boldog vagyok"

  Written by
  Louis Van Gaal: "Nagyon elégedett voltam az elsõ félidõvel. Akkor jól játszottunk. A második játékrészben már sok nehézség adódott. Mindazonáltal úgy gondolom a csapat számára nagyon fontos volt, hogy egy ilyen topklub ellen nullára lehozták a mérkõzést. Nagyon boldog vagyok, hogy büntetõkkel sikerült nyernünk. Ez mindig jó a csapat önbizalmának."

  Michael Rensing: "Ilyen mérkõzés után szerencsésnek mondhatom magam. Jól játszottunk és voltak helyzeteink.  Az elmúlt szezonbeli nehéz hetek után jó volt a sikert ünnepelni. Természetesen a büntetõrúgásokhoz egy kis szerencse is hozzátartozik, de én mindig jól szerepelek ezekben a szituációkban."

  Martin Demichelis: "Ez egy szép és jó mérkõzés volt egy nagyon jó csapat ellen. Az ilyen meccsek jók önbizalom növelésre s a helyes ritmus megtalálására. Úgy gondolom ma mind a négy csapat kissé fáradt volt, ezért nem adódott olyan sok gólhelyzet. De minden csapatnak az volt a lényeg, hogy a szezon elõtt megtalálja a helyes felállást, s erre ez a turné egy jó teszt volt." 
   
  {forrás: fcb.de}
   
  riberybayern
   

  Hírek