×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  szerda, 07 január 2009 20:14

  Uli Hoeness Interjú

  Written by
   

  Milyen a hangulat a csapat öltözõjében?

  Egy csapat akkor játszik, jól ha az öltõben megvan a kellõ hangulat. A csapatnál az utolsó hat hónapban ez egyre jobb lett. A meccsek elõtt, s után  is kiváló a légkör.

  A csapat  Klinsmannal való viszonya?

  A kezdetén kicsit szkeptikusak volt,  kíváncsian figyelték. De a ritmus napról-napra változott, sehhez persze idõ kellett. Úgy érzem, most nagyon jól el van a csapattal a mester.


  Szerzõdéshosszabbítás Mark van Bommel-lel

  Mark kapott egy ajánlatot. Nyilvánvalóan még sokat szeretne játszani a csapatnál, de ezt mi elsõnek máshogy gondoltuk. Személy szerint azt hiszem, hogy ha továbbra is jól játszik, semmi akadálya, hogy még évekig itt legyen. Az egyéves szerzõdést többször is meg lehet hosszabbítani. Tudja nagyon jól, hogy mire számíthat a csapatnál. A téli igazolások végére már biztosan dönteni fogunk ez ügyben.

  Podolski csere Olicért

  Ez a szóbeszéd egy sajtótájékoztatón látott napvilágot. Mi nem tudunk mondani semmit, mert eddig még nem gondolkoztunk el ezen. Hogy esetleg Podolskival megállapodna a HSV, hogy télen elmegy és Olic jön egy kisebb összeg fizetése után? Hát ennek azt hiszem kevesebb, mint 1% az esélye.

  Miért éppen dubai-i edzõtábor?


  Számunkra a legfontosabb a megfelelõ feltételek megteremtése, de a pénz sem mellékes.. A Marbella-i tábor kicsit drága lett volna számunkra, s mivel a pénzügyi vállság elért hozzánk is,  úgy döntöttünk, hogy nem jön rosszul ha egy kcsivel több pénz marad a kasszában. Ezért döntöttünk Dubai  mellett. Ráadásul itt  számos edzõmérkõzést tudunk játszani.

  Az utolsó év menedzserként

  Én most ezen nem gondolkozom. Három trófeáért szállunk harcba, s ilyenkor nem gondolhatunk másra. Persze jövõre klubelnök leszek, de ezt én nem tartom olyan nagy elõrelépésnek.

  Forrás: fcbayern. de
   
   
  Fehérkirály
   


   

  Hírek