×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1548

  vasárnap, 21 november 2010 18:29

  Ismael: "Beszéd helyett pontokat szerezni"

  Written by

  valerien-ismael-franck-ribery01A tz-ben megjelent írásában Valerien Ismael, a Bayern München egykori profija a rekordbajnok 14 pontos bajnoki hátrányával foglalkozott.

  „14 pont lemaradás a Dortmund mögött! Úgy gondolom, hogy a Bayernnek lassan át kell gondolnia: a bajnoksági címről már nem szükséges beszélniük. Most a Bayern számára az első feladat, hogy a 2. vagy 3., azaz a Bajnokok Ligája indulás lehetőségét nyújtó helyekre kerüljenek. Már nem kell olyan sokat beszélni a bajnoki címről, el kell kezdeni pontokat gyűjteni.

  Bolond dolognak tartom, hogy mindent a védelemre hárítsunk. Természetesen ez a védelem a Leverkusen ellen sem nézett ki jól. De én tudom a saját időmből, milyen gyorsan teszik az emberek a védőket felelőssé a rossz eredményekért. Ha ez a védelem olyan rossz lenne, akkor tavaly nem ők kapták volna a legkevesebb gólt, és nem jutottak volna a Bajnokok Ligája döntőjébe. A probléma az összhang, s nem a játékosok képességei.

  A Bayern védelmének megvannak a kvalitásai, de egyszerűen néhány meccsen át ugyannak a négyesnek együtt kell játszania. Akkor sokkal jobb lesz. Most mindenkinek magára kell figyelnie, ha a következő hibától félnek, akkor nem lehet biztosan állni a lábakon.

  Ami engem meglepett, milyen keményen szavakat használt Louis van Gaal honfitársammal, Franck Riberyvel szemben. Nem tudom, hogy ez egymás között is megtörténik-e. De nagyon csodálkozom. Hiszen a Nürnberg ellen már majdnem a régi önmagát adta, néhány perc alatt ki tudott emelkedni. Remélem, hogy nem lesz újabb balhé Louis van Gaallal. Ahhoz Ribery túl értékes a Bayern számára.”

  Hírek