×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 2140

  hétfő, 03 január 2011 20:41

  "Trófeákat akarok nyerni!"

  Written by

  19 óra 26 perckor landolt Dogustavo2hában Luiz Gustavo, a Bayern München új szerzeményének repülőgépe. A brazil középpályás a csapatszállásra vette az irányt, s pontosan vacsorára odaérve új csapattársaival is találkozhatott. Kis időt azonban szakított még a reptéren arra, hogy válaszoljon az fcb.de kérdéseire.

  Interjú: Luis Gustavo

  Szívből üdvözöljük Katarban illetve az FC Bayernnél! Milyen volt a repülés?
  Luiz Gustavo: „Köszönöm, nagyon jó volt. Útközben Cristian Nerlinger már elmondott nekem néhány dolgot, milyen is az FC Bayernnél illetve mi is vár rám.”

  Kedden már első alkalommal az új csapattársaiddal is edzhetsz. Milyen érzés?
  Luiz Gustavo: „Már egy kicsit ideges vagyok, de ez normális, az FC Bayern egy nagyon nagy klub egészen nagy játékosokkal. De egészen elégedett és nagyon boldog vagyok, hogy kedden már az első edzésemen vehetek részt a Bayernnél.”

  Milyen célokat tűzték ki magad elé, amikor a Bayernhez igazoltál?
  Luiz Gustavo: „Hoffenheimben voltam, s én egy nagy klubhoz akartam igazolni. Ezt a lehetőséget már megkaptam. Egészen egyértelműen trófeákat akarok nyerni, s egy jó szezont akarok futni a Bayernnel.”

  A nagy erősségeid közül az egyik a sokoldalság. Melyik poszton látod magad leginkább?
  Luiz Gustavo: „A kedvenc pozícióm a középpályám van, de én segíteni akarok a csapatnak, emiatt nem jelent problémát, bárhol is kell játszanom.”

  Hogyan áll a fizikai állapotod? Mit gondolsz, tudsz már elsőre is játszani?
  Luiz Gustavo: „Természetesen egy kicsit fáradt vagyok a repülés miatt, de a brazíliai vakációm alatt edzettem. Szeretném végezni a munkám, minden más az edzőm múlik.”

  Hírek