×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  vasárnap, 03 november 2013 06:59

  Guardiola: „Volt egy kis szerencsénk”

  Written by

  Nem a szezon legjobb játékát láthattuk, de végül sikerült elcsípnünk a három pontot a Hoffenheim otthonából. A Bayern München nehéz meccsen győzött 2:1-re a Bundesliga 11. fordulójában és vette vissza a vezetést a bajnokságban. "Nem volt minden tökéletes", fogalmazott kritikusan Pep Guardiola, "volt egy kis szerencsénk." Karl-Heinz Rummenigge így nyilatkozott az utolsó sípszó után: "Boldogak lehetünk, hogy végül sikerült 2-1-re megnyernünk a játékot.”

  Karl-Heinz Rummenigge: „A múltból kifolyólag is szoros eredményre számítottunk. Nehéz szülés volt. Boldogak lehetünk, hogy végül sikerült 2-1-re megnyernünk a játékot.”

  Josep Guardiola: „Nem a legjobb teljesítményünket láthattuk, de nyertünk. Nem ment minden tökéletesen, ezért kell majd néhány dolgon változtatnunk. A Hoffenheim elleni mérkőzések az elmúlt években rendre szorosak voltak, de el kell ismerni, ma volt egy kis szerencsénk is.”

  Manuel Neuer: „A bekapott gól az én felelősségem, nem tudom, hogyan történhetett meg mindez. Egyszerűen megajándékoztam egy góllal a TSG-t. Ezt követően jól küzdöttünk, kiegyenlítettünk, majd a szünet után megszereztük a vezetést is. Sok jó lehetőséget dolgoztunk ki, végül pedig megérdemelt győzelmet arattunk.”

  Mario Götze: „Mostanában valahogy nehezen sikerül belendülnünk egy-egy mérkőzésbe – bár most alapvetően az első félidőben kevés lehetőséget engedtünk az ellenfélnek. De ezzel szemben mi sem tudtunk sokszor gólhelyzetbe kerülni. Nem tudom, mi lehetett ennek az oka. Aztán kaptunk egy szerencsétlen gólt és megint nekünk kellett futnunk az eredmény után. Ez ilyenkor sosem rózsás helyzet.”

  Markus Gisdol (a Hoffenheim vezetőedzője): „Jó ellenfele voltunk a Bayernnek. De ha azt akarjuk, hogy még jobban felbosszantsuk a bajorokat, mindennek tökéletesen klappolnia kell. Az ember nem kaphat gólt egy megpattanó lövésből. Most vegyes érzelmeim vannak, egyrészt megnehezítettük a Bayern dolgát, másrészt viszont üres kézzel távoztunk a pályáról."

  Hírek