×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 129

  dfb_pokalCsupán második alkalommal fordul elő a Bundesliga alapítása óta, hogy a bajnokság első és második helyezettje találkozzon a berlini fináléban. Legutóbb 2005-ben volt erre példa, amikor...

  szombat, 12 május 2012 07:53

  Gomez: „Nem áldozzuk be a DFB kupát”

  Ahogyangomez_braunschweig a Bajorok többsége, úgy Mario Gomez is optimistán várja a Borussia Dortmund elleni kupadöntőt. A Bayern házi gólkirálya az eurosportnak adott interjújában beszélt a finálékról.

  szombat, 05 május 2012 22:05

  Dante: "Meg kell ragadnom a lehetőséget"

  danteDante első interjúja azt követően, hogy hivatalosan is bejelentették, nyártól a Bayern Münchennél folytatja.

  van_buyten_golDaniel van Buyten optimista lehet a jövőjét tekintve: a hét elején meghosszabbította szerződését a Bajorokkal, nem mellesleg akár ő is pályára léphet majd a május 19-ei BL-döntőn - ha minden jól alakul számára.

  hétfő, 30 április 2012 15:38

  Daniel van Buyten 1 évvel hosszabbított

  Daniel van Buyten egy évvel meghosszabbította az idén lejáró szerződését a Bayern Münchennel, az új kontraktus 2013. június 30-ig szól. 

  hétfő, 30 április 2012 12:50

  Sikeres hazai bajnoki búcsú

  zaro„Köszönjük szépen a 2011-12-es szezonban nyújtott támogatást” feliratú transzparenssel mondtak köszönetet a Bayern játékosai az utolsó hazai bajnokijukon a szurkolóknak. A sugárzó napsütésben újra telt ház, 69 000 ember gyűlt össze az Allianz Arénában. 3 nappal a Bajnokok Ligája döntő kiharcolása után igazi partihangulat uralkodott (zúgott a "Finale oho, Finale…") a stadionban, a Bajorok pedig egy nem túl látványos, de megérdemelt 2-0-ás győzelmet arattak a Stuttgart ellen. 

  hétfő, 30 április 2012 11:12

  Hoeness: "A legnagyobbak közé tartozunk"

  uli_hoeness_realUli Hoeneß klubelnök az Abendzeitungnak adott interjúban beszélt a Bajnokok Ligája döntőjébe való bejutásról illetőleg a közelgő döntőről. 

  vasárnap, 29 április 2012 20:20

  Sajtóhír: Mitchell Weiser érkezhet

  weiser1Egyes hírek szerint Mitchell Weiser, a kölniek 18 éves tehetsége a Bayern mellett döntött. A Kicker értesülése szerint a német tehetség  vagy egy év múlva, szerződése lejártakor ingyen, vagy pedig még idén pénzért, ha a csapatoknak sikerül megállapodni.

  csütörtök, 03 május 2012 19:29

  Badstuber: "A bíró kőszívű volt"

  badstuber_pirosHolger Badstuber nélkül kell megvívnia a Bajnokok Ligája döntőjét a Bayern Münchennek. A fiatal belső védő a sport1.de oldalán megjelent interjúban részletesen nyilatkozott a Real Madrid elleni mérkőzésről, de már a döntőről is szót ejtett.

  kedd, 24 április 2012 15:32

  Megérkezett Madridba a csapat

  Vamos! Minimális késéssel kedd délelőtt kicsivel 11 óra előtt a Bayern repülőgépe, a Lufthansa 2570 járata elhagyta a müncheni repülőteret, fedélzetén 290 utassal, amely a Bajorok keretéből, edzőkből, a stáb mellett dolgozókból valamint számos szponzorból és partnerből állt. A cél: a spanyol főváros, ahol szerda este a Bayern München a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóját vívja a Real Madriddal. 

  1. oldal / 4

  Hírek