×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  vasárnap, 11 február 2018 17:56

  Ulreich mégis hosszabbít, 2021-ig írt alá

  Written by

  Kissé hirtelen jött, de immáron hivatalos, Sven Ulreich 2021-ig meghosszabbította a szerződését.

  A kapus kontraktusa idén nyáron járt volna le, és az elmúlt időszakban mutatott remek teljesítménye miatt többször is felmerült, hogy eligazol máshova, ahol biztos első számú kapus lehet. Elsősorban német és angol lehetőségekről írtak a lapok, de a mai nap folyamán újabb eldőlt, hogy inkább újabb 3 évre kötelezi el magát a bajor csapat mellett.

  SVEN: “Örülök, hogy a Bayern a jövőben is számít rám, bízik bennem és hogy a következő években is a segítségükre lehetek, hogy elérjék a céljaikat. Emellett a családom és én is nagyon jól érezzük magunkat Münchenben!”

  “Az elmúlt 3 év megmutatta, hogy kapusként és emberként is számíthatunk Svenre. Ebben a szezonban főként nagy része van abban, hogy nagy fölénnyel vezetjük a Bundesligát, a kupában és a BL-ben továbbrais megvan az esélyünk. - örvendett Brazzo.

  Teljesítménye olyannyira jó mostanában, hogy Löw is megerősítette, hogy fontolóra veszik a VB-re való nevezését."Szemmel tartjuk Ulreichot. Nagyon jól teljesített az utóbbi pár hónapban. Remek az 1 vs 1 helyzetekben. A VB-terveink kapcsán szóba kerül majd." - nyilatkozta Jogi.

  Hírek