×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1572

  kedd, 03 április 2018 16:41

  A Robbéry páros egyre türelmetlenebb

  Written by

  A francia és holland szélsőnk sorsa egyelőre a levegőben lóg. A vezetőség még tavaly tisztázta, és azóta is többször hangoztatta, hogy áprilisban ülnek tárgyalóasztalhoz velük, a játékosok azonban szeretnének már tisztán látni és türelmetlenek.


  Ribéry helyzete

  Az ő esetében talán meglepőbb lehet a felháborodás (?) és türelmetlenség a szurkolók számára. Amikor a Dortmund elleni mérkőzés után megkérdezték volna Ribéryt a mérkőzésről és a jövőjéről, szó nélkül elviharzott az Allianz Arenaból. Egészen idáig úgy tűnt a helyzet, hogy Ribéry mindent megtenne azért, hogy szeretett klubjánál hosszabbítsanak vele és maradhasson, most váratlanul egészen máshogy áll a helyzet.
  A francia szélső 11. szezonja a jelenlegi a müncheni csapatnál és továbbra is a vezetőség jelentkezésére vár, hogy miként terveznek vele. A vezetőség azonban úgy tűnik továbbra is ki szeretne várni, hogy a döntő mérkőzéseken a 35 éves szélső képes-e még meghatározó szerepet játszani alapemberként a csapatban.

  És akkor a váratlan fordult Ribéry részéről, az AZ információi szerint: A játékos csalódott, hogy a jövője tisztázatlan ezért már konkrétan foglalkozik a Münchenből való távozásával. Az újság információi továbbá arról is szót ejtenek, hogy több ajánlata is van Kínából, amelyek napról-napra érdekesebbé válnak számára.

  Robben helyzete

  A másik szélsőnk esetében nem túlzottan meglepőek a legújabb kijelentései és konkrétabb is a helyzet, hiszen maga az érintett is megszólalt. Robben több ízben, korábban is elmondta már, hogy szeretne minél korábban tisztán látni a jövőjét illetően. Az év eleji nyilatkozataiban tisztázta, hogy bár nem akar minden héten az esetleges szerződéshosszabbításával foglalkozni és főként arra akar koncentrálni, hogy egészséges maradjon, és megfelelő teljesítményt tudjon nyújtani, azt azonban soha nem rejtette véka alá, hogy minél hamarabb megszületik a döntés, annál jobb, nem csak maga miatt, hanem a családja miatt is.
  Legfrissebb nyilatkozatában újra ezt támasztotta alá: "Nem aggódom a jövőm miatt, van elég opció. Azonban nem egyedül magamra kell gondolnom, van egy családom is. Így minél hamarabb tisztázni szeretné az ember a helyzetét. Ez most egy kicsit tovább tart, nem egyszerű helyzet, őszintén meg kell mondanom."
  A 34 éves szélső elmondta, ha az ő kezében lenne a döntés másképp cselekedett volna: "Másképp kívántam volna hogy alakuljanak a dolgok. Tudnom kell azonban kezelni a helyzetet. Megpróbálom az energiám teljes mértékben a futballra fordítani."

  A klub továbbra is tartja magát korábbi álláspontja mellett, mely szerint április közepén kerül napirendre a döntés a két szélső jövőjével kapcsolatban: "Néha nyugalomra van szükség és teljes komolysággal meg kell beszélni a dolgokat, így teszünk mi is. Egyáltalán nincs probléma", erősítette meg Karl-Heinz Rummenigge.

  Hírek