×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  vasárnap, 15 április 2018 21:50

  Áll a balhé Kovac leigazolása körül

  Written by

  Niko Kovac leigazolása edzőnek nemcsak meglepetést és kétséget hozott a német foci világába, hanem igen komoly balhét is.

  Mint köztudott a Bayern egy kivásárlási záradékot használt ki Niko megszerzésére, viszont a klubjával, a Frankfurttal történő kommunikáció nem sikerült a legjobbra – lényegében nem is volt.
  Ez azért is érdekes mert leendő edzőnk napokkal korábban még valami cáfolatszerűt közölt az újságírókkal, de állítása szerint, ő nem hazudott, mert sosem tagadta kategorikusan, hogy a Bayernhez igazolna. Az, hogy ilyen gyorsan zajlottak a dolgok, elmondása szerint nem rajta és nem is Bobicon múlott.

  Ami igazán felbosszantotta a Frankfurtot az nem is ezdőjük távozása – azt nem akadályozhatták volna meg – hanem az, hogy velük nem is tárgyalt elvileg a Bayern. Bobic így nyilatkozott: “Tiszteletben tartjuk Niko döntését. De az, hogy a sajtóból tudjuk meg a dolgokat elképesztő. Hihetetlen szakmaiatlan és tiszteletlen, amit csinált a Bayern, ilyen szinten hasonlót még nem is láttam. Nem is történ kapcsolatfelvétel felénk, az időzítés is bosszantó. Csak magukra gondoltak, miközben nekünk fontos meccseink vannak”

  A tervek szerint elvileg Kovac értesítette volna Bobicot a futtában megszületett döntésről, de időközben a dolog kiszivárgott a sajtóhoz és a BILD le is hozta azt pillanatok alatt. Ez bosszanthatta fel igazán a frankfurti felet.

  Hoeneß határozottan visszautasította a vádakat
  “Kicsit bosszant a dolog, mert épp hogy rengetegett tanakodtunk azon, hogy mi lenne a legjobb a Frankfurt számára ebben a sztoriban. Végül úgy döntöttünk, hogy minél hamarabb nyivánosságra hozzuk a dolgot, így több idejük lesz az edzőkeresésre. Hasan és Niko megállapodtak, hogy majd Niko mondja el a dolgot Bobicnak, mert jóban vannak és ezt ő akarta közölni személyesen. Arról nem tehetünk, hogy kiszivárgott a hír a BILD-hez. Bobic a tények ismerete nélkül vádaskodik”

  Rummenigge és Brazzo lényegében csak megismételni tudták Uli szavait .
  Annyi bizonyos, Frankfurtban nem lesz túl népszerű a csapat ezután.

  Hírek