×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1572

  csütörtök, 02 augusztus 2018 13:34

  Bemutatták Leon Goretzkát!

  Written by
  A VB-ről való korai búcsú már a múlté, Leon Goretzka számára most kezdődik a jövő, mégpedig a Bayern színeiben! A csütörtök délutáni bemutatásán Brazzoval együtt az újságírók rendelkezésére álltak.

  +++Brazzo: Leon egy nagyszerű srác és természetesen nagyszerű futballista is. Dinamikus, gyors és remek technikával rendelkezik. Az edző nagyon örül neki, hogy a csapatában tudhatja.
  +++Goretzka: Köztudott, hogy a legszívesebben támadó középpályásként játszom, de rugalmas vagyok. Készen állok bármelyik poszton a csapat segítségére állni!
  +++Goretzka: Vagyok olyan helyzetben, hogy vezéregyéniséggé válhassak, de ehhez a pályán kell bizonyítani, addig nem érdemes beleszólni a dolgokba. Ez egy olyan dolog, amelyeken elsősorban akarok dolgozni.
  +++Goretzka: Azért vagyok itt, hogy mindenkit megismerjek. A 95-ös évjárat időközben jó pár fővel képviselteti magát a csapatban, azok a srácokat évek óta ismerem, elsősorban velük társalogtam idáig.
  +++Brazzo: Augusztus 31.-ig van lehetőség az igazolásokra, körülnézünk, de az, hogy mi történik ki kell várnunk. Egy jól előkészített, mint Leon esetében is a legegyszerűbb.
  +++Goretzka: Aki állást akart foglalni Özil ügyében, az megtette, személy szerint én nem akarok többet beszélni a témáról.
  +++Brazzo: Idén igazi edzőtábor vár ránk, együtt lesz az egész csapat, a VB-n résztvevő játékosok is. El akartunk utazni, de nem túl messze, hogy a szurkolóink közelében maradhassunk és követhessék az edzéseinket.
  +++Brazzo: Nem mondok semmit azzal kapcsolatban, hogy Boatengért érkezett-e konkért ajánlat. Ezek olyan dolgok, amelyeket a klubon belül vitatunk meg.
  +++Goretzka: A céloknak egyértelműeknek kell lenni. Sokat gondolkoztam a döntésemen, de azért nem erről beszéltem csak mindennap, például a szüleimmel. A követzkezményekkel akkor tudsz a legjobban együtt élni, ha a döntést előtte magad hoztad meg.
  +++Goretzka: Nagyon pozitív benyomásom van Niko Kovacról, egyelőre ennyit tudok elmondani, a többi a jövő zenéje. A csapattal nagyon jól kijön.
  +++Goretzka a Barcelonáról, akik szintén szerették volna megszerezni: Az összes lehetséges opicót mérlegeltem és a számomra legjobb döntést hoztam meg.

  Hírek