×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1572

  péntek, 21 szeptember 2018 13:19

  KOVAC: Bárcsak 11-től több játékost küldhetnék pályára

  Written by

  A Schalke elleni mérkőzést megelőzően edzőnk, Niko Kovac legfontosabb megjegyzései a sajtótájékoztatóról.


  • Örülünk, hogy jól rajtoltunk a Bajnokok Ligájában, de az már két nappal ezelőtt volt, most újra a Bundesligára fókuszálunk. Ott akarjuk folytatni a Schalke ellen, ahol a Leverkusen ellen abbahagytuk. Nem lesz egyszerű, hiszen a Schalke játékosai mindent meg fognak tenni.
  • Leon nagyon jó benyomást kelt. A régi társaival fog szembenézni szombaton, sokat várnak tőle, tudom, hogy nem fogja hagyni magát befolyásolni a közönség által. Szeretném, ha olyan fogadtatásban lenne annak a játékosnak része, aki végig jó teljesítményt nyújtott az egyesületben, mint azt két nappal korábban, Sanches esetében megélhettük. Úgy gondolom Leon elég erős a szituáció kezelésére, örül, hogy újra játszhat ott, meg akarja mutatni mindenkinek, mindenféle harag nélkül.
  • Természetesen mindig az aktuális meccsre koncentrálunk első sorban, de azért a következőkre is terveznünk kell. Meg kell találni a megfelelő egyensúlyt, természetesen mindenki játszani szeretne. Az viszont egy dolog, hogy akar, az meg egy másik, hogy tud is játszani-e. Meg kell adni a játékosoknak a pihenőt. Néhány játékos nem akarja elhinni, hogy neki is pihenőre van szüksége. Mindenki meg fogja kapni a jövőben a lehetőséget.
  • Hogyan érezné magát az ember az adott szituációban, ezt kérdezem én mindig. Ha biztatjuk a saját csapatunkat, az oké, ha a másik csapatot kifütyüljük, az is. De a szidalmazásokat és a sértő feliratokat otthon kellene hagyni.
  • Renato nagyszerűen teljesített, megmutatta, hogy miért is bízhatunk benne, az elkövetkezendő hetekben rendszeresen fog játszani. Mindannyian örülünk neki. Lewy pedig vérbeli csatár, rendkívül jól végzi a dolgát, csak dicsérni tudom.
  • Nincs olyan srác itt, aki tartalék lenne, mindegyikük első kategóriás játékos, akinek kezdőknek kellene lennie, de csak 11 játékost küldhetünk a pályára. Az, ahogyan motiválni tudják magukat, őrület. Mindenki tökéletesen akar passzolni, a kispályás játékok alkalmával is mindenki győzni akar. Ezért örülök, hogy azok, akik a padról szállnak be ugyanolyan motiváltak.
  • A Schalke nem rajtolt jól, nem akarok túlságosan foglalkozni azonban ezzel. A Porto ellen szereztek egy pontot, ez önbizalmat fog nekik adni. Nehéz meccsre számítok, a maximumot kell kihoznunk magunkból, csak így nyerhetünk.
  • James egy nagyszerű futballista. Támadásban mindent tud, semmit nem kell mondanom neki. A védőmunkáján pedig nap, mint nap dolgozik az edzéseken. Minden játékosnak ezt kellene. Ha nem kapsz gólt, akkor legtöbbször elég, ha egyet vagy kettőt szerzel, hogy megnyerd a meccset. James jól végzi a dolgát, ha valaki nem kezdő nyilván elgondolkozik, hogy az edzőnek baja van-e vele. De én szeretem őt, szeretem mindnyájukat, de mint mondtam, csak 11 játékost küldhetek a pályára. Talán tehetnének a Bayernnel kivételt.
  • Robben és Ribéry megtestesíti az alapvető tehetséget és meg is dolgoznak érte. Mindig győzni akarnak.

  Hírek