×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 2140

  szombat, 31 augusztus 2013 16:58

  Mario Götze több hétre kidőlt

  Written by

  Többen is testi épségüket adták a tegnapi sikerért. Mario Götze súlyosabban, Arjen Robben és Javi Martínez pedig könnyedebben sérült meg a Chelsea elleni találkozón. 

  Mario Götzére az esetért piroslapot kapó Ramires taposott rá. Götze folytatta a játékot, de a csapatorvosok mai diagnózisa szerint a jobb bokájában az ízületi tok szakadt el. Götze egy hétig lesz gipszben, utána minimum 10-14 nap rehabilitációra lesz szüksége. 

  Javi Martínezt honfitársa, Fenrando Torres próbálta elintézni, szerencsére az amúgy is kisebb sérüléssel bajlódó Martínez tudta folytatni a játékot, s így a megfelelő helyen tudott lenni a találkozó 121. percében, ám térdének belső szalagja meghúzódott, a következő héten nem tud ott lenni a csapatedzésen. 

  Arjen Robben térdében az ízületi tokot érte irritáció, őt a vezetőedző a 96. percben le is cserélte. Robben edzésterve a következő napokban a szobabiciklire fog korlátozódni.

  Mellettük Bastian Schweinsteiger helyzete sem javult: a játékos sérülése elhúzódni látszik, a válogatott szereplést le is mondta.

  Ők négyen a Holger Badstuber, Thiago, Pierre-Emile Hojbjerg sorhoz csatlakoztak, de Jan Kirchhoff sem 100%-os még. 

   

  Hírek