×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  kedd, 06 december 2016 22:32

  Bayern-Atléticó 1:0 - Sima győzelem


  FELÁLLÁS: Carlo ígéretéhez híven ismét visszatért a 4-3-3-hoz. A középpályán Vidal és Sanches kapott helyett Alonso és Kimmich helyén, míg a védelemben ennél is nagyobb változás történt, hisz Bernat és Rafinha mellett Alaba is bekerült, és tavalyhoz hasnonlóan ismét középre.

  Neuer - Rafinha, Hummels, Alaba, Bernat - Sanches, Vidal, Thiago - Costa, Lewandowski, Robben

  JÁTÉK: A meccset a Bayern kezdte nagyobb elánnal, és úgy tűnt a szokásosnál passzívabb Atléticó ellen hamar meg lehet a vezetés, de egy idő után a spanyol csapat is feléledt, és az első veszélyes helyzeteket ők dolgozták ki - Neuer azonban a helyén volt. Erre Costa válaszolt a másik oldalon. A kiegyenlített meccsen a passzív labdabirtoklási fölényben játszó Bayern számára azonban a kulcspontot a Bernat által kiharcolt szabadrúgás jelentette, amit Lewandowski a mainzi góljához hasonló, balettos technikával értékesített is.

  A második félidőre a Bayern fölénye még nyomasztóbb lett, és ez már több helyzetben is megmutatkozott, ugyanakkor Ancelotti fiai rendszeresen hibáztak az utolsó passzokkal, lövésekkel, így végig nyílt maradt a meccs. A müncheniek ennek megfelelően próbáltak is óvatosabban játszani, bár Simeone csapata ezen az estén egyáltalán nem tűnt élesnek. Mint ahogy a bíró sem.

  KONKLÚZIÓ: A tét nélküli meccset igazából egyik csapat sem vette túl komolyan, főleg nem a vendégek, de a hazai pálya miatt a Bajorok azért behúzták a győzelmet. Lewandowski személyében nagyon úgy tűnik, hogy új szabadrúgáslövőnk van.

  MECCS EMBERE: A visszatérő Vidal mezőnymunkáját mindenképp ki kell emelni.

  Hírek