×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  vasárnap, 18 december 2016 17:21

  Darmstadt-FCB 0:1 - Szenvedés


  FELÁLLÁS: Carlo Ancelotti - elsősorban a támadó szekcióban - már a szerda esti RB Leipzig elleni szuperrangadóra pihentetett, hiszen Ribéry és Robben is csak a padra került. A védelemből Boateng vállsérülés miatt esett ki, míg Lahm a bemelegítés során dőlt ki, egyelőre nem tudni, miért. Őt Rafinha helyettesítette. A túloldalon Kleinheisler László kispados volt, és végül csereként sem állt be a magyar középpályás.

  Neuer - Rafinha, Hummels, Martínez, Alaba - Thiago, Alonso, Vidal - Müller, Lewandowski, Costa (csereként beállt: Ribéry, Kimmich és Sanches)

  JÁTÉK: A Bayern végig nagyon indiszponáltan játszott, kevés ötlet, lassú labdajáratás jellemezte a játékát. A Darmastadt mindeközben a helyzetéhez és a lehetőségeihez mérten hősiesen küzdött, egy-két veszélyesebb helyzete is akadt a hazaiaknak. Ancelotti a 70. percben döntött úgy, hogy az elmúlt hetekben kiválóan működő négytámadós szsiztémára áll át Ribéry behozatalával, de mielőtt ennek bármi hatását láthattuk volna, Costa irtózatosan nagy bombagólt lőtt, beállítva ezzel az 1:0-s végeredményt.

  KONKLÚZIÓ: Közhely, de igaz - lényeg a három pont. Főként a Leipzig elleni szuperrangadó előtt, ahol így már egy döntetlen is elég lenne ahhoz, hogy a Bayern teleljen az élen. Persze aligha az egy pont lesz a cél. Nem mellesleg a Dortmund hátránya már tíz pont.

  A MECCS EMBERE: Douglas Costa, aki ugyan a mezőnyben egyáltalán nem játszott jól, a gólját a szezonvégi összefoglalókban is mutogatni fogják még.


  Hírek