×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6372

  péntek, 02 február 2018 09:19

  PORTRÉ-videó: Hogyan lett Thomas Müller a Bayern legendája?


  Thomas Müller Münchenben már most legendává nőtte ki magát. A brit futballportálnak, a COPA90-nek adott interjúban elárulja, hogy került fiatalkorában a Rekordbajnokhoz.

  A fenti videót magyar felirattal is megtekinthetitek, de aki siet annak összefoglaltuk a legfontosabb mondatokat:

  • „10 éves voltam amikor a Merkur Kupában résztvettem. Ott volt a Bayerntől egy játékosmegfigyelő és egész jól játszottam a csapatommal.” – Müller ekkor még nevelőegyesületénél focizott a TSV Pähl csapatában.
  • „Már gyerekként is Bayern szurkoló voltam, amiből nem engedtem: Anya ott kell lennünk! Próbajátékom lesz Münchenben.” – ecsetelte a világbajnok játékos.
  •  „Azt gondoltam,  egész jó futballista vagyok, majd mikor odakerültem láttam, hogy mennyi tehetséges fiatal van még a Földön, akik jól tudnak focizni.” – mesélte „meglepődve” a német.
  • „Az első pályára lépésemből a profikkal nem sok emlékem maradt, mert csak 10 percet kaptam. 2009-ben szereztem első BL gólom a Sporting Lisszabon ellen. Teljes eufóriában voltam, amit nem fogok elfelejteni.”
  • „Olyan játékos vagyok, aki sokszor „elfut” a labdától, hogy az ellenfél védelmét megzavarja. Okosan kell ezeket a futásokat megcsinálnod, anélkül, hogy türelmetlen lennél. Ezenkívül természetesen a befejezéseken is dolgoznod kell.”
  • „Az életben pedig a legfontosabb dolog, hogy 7 percnél hosszabb interjút ne adj, különben nem lyukadsz ki sehol. Ez az én tanácsom.”

  Hírek