×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  szerda, 19 szeptember 2018 22:12

  A Predátor visszatért | Benfica - Bayern 0:2


  Hiába játszott jól és elszántan a Benfica, a Bayern rutinból lehozta a szezon első BL-meccsét. A meccs pikantériáját az a Renato Sanches jelentette, aki korábbi csapata ellen lépehetett pályára és edzője bizalmét remek játékkal, egy szép szólóval és egy góllal hálálta meg. A másik gólt Lewandowski lőtte, szintén szép egyéni megoldásból.


  Kezdő: Kovac első BL meccsén lényegében a rendelkezésre álló legerősebb kezdőjét küldte ki. Müller helyett Jamesnak adott lehetőséget, csökkentve a kolumbiai frusztráltságát. Illetve Renatonak is bizalmat szavazott - valószínűleg egyfajta gesztusként.

  Neuer - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba - Martínez, Sanches - Robben, James, Ribéry - Lewandowski

  GÓL: 0:1 Lewa | 0:2 R. Sanches

  Első félidő: A meccs nagy iramban kezdődött, a hazaiak bátran kijöttek, sőt sokszor le is támadták a bajor csapatot. Kovac csapata azonban stabil maradt, és egy remek támadás és Lewa ügyes testcsele révén meg is szerezte a vezetést. (0:1) Innentől a Benfica még feljebb kapcsolt egy fokozattal és ki is alakított jó pár veszélyes szituációt Neuer kapuja előtt, a befejezésben azonban rendre pontatlannak vagy erőtlennel bizonyultak.
  Mindeközben Robbenék könnyedén növelhették volna az előnyt egy kontragóllal.

  Második félidő ott folytatódott, ahol az első befejeződött. A Benfica nagy elénnal próbált támadni, de a Bayern nem ingott meg és az első félidőt tükrözve ismét csak egy kontrával és ismét csak egy szép egyéni teljesítménnyel vágott vissza. Ezúttal a régi csapata ellen játszó Renato Sanches vágott le egy pazar szólót majd az akció befejezését is magára vállalta. (0:2) A hazaik dicséretére válljon, hogy ekkor sem adták fel a meccset és tovább támadtak, ki is alakítva veszélyes helyzeteket, de továbbra is eredmény nélkül. Kovac közben Gnabryt is becserélte Ribéry helyére, majd  a meccs végén Javi bicegett le a pályáról, őt Müller váltotta. Remélhetőleg semmi komolyabb baja nem lett a spanyol középpályásnak. Az eredmény már nem változott: Benfica-Bayern 0:2

  Hírek