×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  szombat, 22 szeptember 2018 20:04

  James vezetésével bevettük Gelsenkirchent | Schalke 0-2 FCB

  Talán még az előzetes várakozásoktól is könnyebben lett meg a három pont Gelsenkirchenben. Ehhez persze nagyban hozzájárult a korai Bayern-gól, aminek a szerzője, James ma kiemelkedően jól és hasznosan játszott.  A Schalke küzdött, csípett és harapott, de többre nem futotta, teljesítményük kiábrándító volt - ma is. Lewandowski ma is gólt szerzett, Goretzka pedig jó teljesítménnyel és győzelemmel tért vissza volt otthonába.

  GÓL: 0:1 James (8') | 0:2 Lewandowski (büntető - 64')


  Kezdő11: Kovac továbbra is hű rotációs elvéhez, és ahol lehet cserél. Ezúttal Ribéry, Müller, Hummels és az ex-schalkes Goretzka térhetett vissza a kezdőbe.

  Neuer - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Thiago - Müller, James, Goretzka, Ribéry - Lewa

  Első félidő: a Sport2-nek hála a meccs közvetítése az 5 perctől kezdődött, de szerencsére így sem maradtunk le a James korai góljáról. A kolumbiai "égi meszelő" ezúttal is fejjel volt eredményes Dr. Gólpassz (Kimmich) szögletéből. A korai vezetés extra magabiztosságot adott a Bayernnek, a járékosok ügyes és szép megoldásokkal uralták a meccset. Mindeközben a gelsekircheniek is próbálkoztak, leginkább csak izomból és szenvedélyből, kevesebb fineszességgel. Necces szituációkat rendre a védőink nyerték, így nem meglepő módon a Schalke játékosai egyre türelmenetlenebbé váltak, sokszor próbáltak nyomást helyezni a bíróra, sikertelenül. Ugyan további nagy helyzeteket már nem nagyon dolgozott ki a Bayern, Alaba távoli lövése és kapufán csattanó szabadrúgása még növelhette volna a különbséget.

  A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. Sőt majdnem sikerült kopizni az első félidőt, csak ezúttal James kihagyta a ziccert, így továbbra is szoros maradt a meccs. De nem sokáig. A remek formát mutató Jameset egy kiváló betörés után buktatták, így a jogosan megítélt büntetőt a rezidens lengyel gólzsákunk, Lewandowski vágta a kapuba. Nem sokkal ezután Kovac le is cserélte, hogy lehetőséget adjon Wagnernek. A horvát csatár később Gnabryt (Ribéry) és Renato Sanchest (James) is becserélte később. Az eredmény azonban már nem változott, a meccs csendesen lecsordogált az utolsó negyed órában.

  Hírek