×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  kedd, 23 október 2018 20:24

  Kellett az a két gyors gól | AEK 0-2 FCB


  Az első játékrész után bizonyosan többünket is az a rémálom kergetett, mely szerint a Bayern kukázhatja a mai meccsét és újra pontot veszít a BL-ben. Ezt 1 óra elteltével hallották meg a görög istenek és egy villámgyors bajor dupla révén szertefoszlatták ezt az aggodalmat. A Bayern nehézkesen lendült játékba a fegyelmezetten védekező athéni gárda ellen és úgy látszott, erre a mai teljesítmény alapján nincs is ellenszer. A második félidő közepére aztán megrázta magát a csapat és 3 percen belül lerendezte a 3 pont sorsát. A maradék félóra már nyugodt focival telt el, az AEK elfogadta a vereséget és nem nagyon erőlködött a lefújásig. 

  #GÓLOK: 0-1 Martínez (61') | 0-2 Lewa (63')

  #KEZDŐ11: Neuer (C) - Kimmich, Süle, Hummels, Rafinha - Martínez, Thiago - Robben, James (Goretzka 62'), Gnabry (Müller 75') - Lewandowski (Wagner 84')

  #JEGYZŐKÖNYV: 

  Első félidő: A mérkőzés bajor labdatartással indult, de ez nem bizonyult túlságosan hatásosnak, mivel a hazai csapat korán kitámadt és elfolytotta a támadásokat. Az első lövés 10 perc elteltével érkezett Gnabry részéről, de ez még nem volt veszélyes az AEK kapujára. Kapuralövések nem nagyon adódtak a játékrész hátralévő részében sem, mivel az utolsó passzok nem nagyon jöttek össze a támadásaink során. A kisebb lehetőségek Gnabry egyéni megmozdulásaiból alakultak ki, ezekből azonban a legveszélyesebb egy oldalháló volt a félidő végén. A Bayern tehát nem izzadta túl magát az első félidőben, az Athén pedig remekül ellenállt, köszönhetően a szurkolóinak és az eredménytelen bajor támadásoknak. Így gólnélküli döntetlennel vonultak szünetre a felek.

  Második félidő: A második játékrész ugyanolyan görcsösen idnult, mint az első. Niko csapata nem találta az átütő erőt és reménytelenül probálkozott helyzeteket kialakítani. Ez egészen a 60. percig tartott, amikor végre jött a vezető találat: Javi egy kipattanó labdát vágott kapásból a hálóba (1-0). A gól után alig jött le James és állt be a helyére Goretzka, máris jött a második vendég gól: egy sakk-matt játék után Rafinha került az ötös környékére és passzolta be Lewának a labdát, aki az üres kapuba gurította azt. (2-0). A második gól teljesen véget vetett a görög csapat erőfeszítéseinek, a mérkőzés hátralévő részében a Bayern kontrolálta a játékot.

  Hírek