szombat, 21 december 2019 19:54

  Újra Zirkzee lett a hős | Bayern-Wolfsburg 2:0

  A Freiburg elleni meccshez hasonlóan az évzárón is a hajrában sikerült megszerezni a 3 pontot, és láss csodát, szintén ugyanazok voltak a gólszerzők, az ismét hőssé váló csodacsere Zirkzee és Gnabry  . A Bayern így 3. helyen zárta az őszt, 4 ponttal lemaradva az őszi bajnok Lipcse mögött. Lesz mit behozni tavasszal.

   

  Rövid összefoglaló: A sok sérült hiányában Hansinak nem volt sok választási lehetősége a kezdőt illetően. A jó pár sérült mellé Thiago eltiltását is meg kellett oldani az utolsó őszi fordulóban, így a padon öt fiatal is ült. Az első játékrészben hiába uralta a meccset Flick csapata, nem sikerült gólra váltani a nem túl sok helyzetet, plusz még Martínez is lesérült a szünet előtt. A második félidőben sem sikerült különösen felpörögni és újabb pontvesztés került kilátásba. De ekkor jött az ismét csak csereként beálló Zirkzee (Coutinho helyén) és az előző meccshez hasonlóan ismét vezetést szerezett a csapatnak a 81. percben, amit Gnabry toldott meg még eggyel. (2:0)A Bayern így 3. helyen zárta az őszt, 4 ponttal lemaradva az őszi bajnok Lipcse mögött. Lesz mit behozni tavasszal.

   

  Kezdő: Neuer - Pavard, Martínez (Boa 45), Alaba, Dabvies - Kimmich - Perisic, Coutinho (Zirkzee 83) Müller, Gnabry (Dajaku) - Lewa

  Gólok: ⚽️ Zirkzee és Gnabry

  Hírek