×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  kedd, 21 október 2008 13:47

  Bayern-Fiorentina 3:0

   

  Ezzel együtt azért még van kire figyelnünk, hiszen a Lyon is gyõzött 5:3-ra. Ezzel nekünk 7 pontunk, a Lyon-nak 5, a Fiorentinának 2 a Bukarestnek pedig 1 pontja van.

  De térjünk át a MI meccsünkre. 
   
  Fiaink 66000 nézõ elõtt eme idényünk legjobb teljesítményét nyújtották az Allianz Arénában. A három nappal ezelõtti Bundesliga meccsünket megmentõ Miroslav Klose kezdte meg a gólgyártást a 4. percben, majd gyönyörû cselek után Bastian Schweinsteiger tovább emelte góljaink számát a 25. percben. Ezzel már 2-0 a mi javunkra:P Erre talán nem is számítottunk, hiszen eddig mindig csak álmodoztunk egy ilyen kezdésrõl ebben az idényben. De megjött a várva várt jó teljesítmény, amelyre a koronát az utolsó pillanatok egyikében Zé Roberto tette fel, beállítva a 3-0-ás végeredményt és hatalmas örömet szerezve a gyõzelemre éhes szurkolóknak.
   
  A Bayern ugyanabban a felállásban játszott mint a szombati mérkõzésen, melyet 1-0-ra megnyert a Kalsruhe ellen. Elmondhatom, hiszen láttam a meccset, hogy ez a taktika bevállt a mai este. Látszott a fiúkon az akarás és a könnyedség, nem volt semmiféle görcs a csapatban, amit sajnos a Bundesliga meccseken láthattunk eddig. Ez talán a korai gólnak is köszönhetõ, de azt gondolom, hogy mindenféleképpen ez a meccs erõt adhat a továbbiakban, végre Klose is kivette a szekrényébõl a gólvágó cipõjét és talán elkezdõdik ebben a szezonban is a jó szereplés. 
   

   
  Az olasz csapatról is ejtsünk pár szót. Elmondható, hogy végig veszélyesek voltak a kapunkra, elég sok helyzetet alakítottak ki a kapu elõterében, de vagy Rensing védett, vagy a nagyobbnál nagyobb helyzeteket hagyták ki a lilák. Adrian Mutunak voltak ügyes próbálkozásai, de rendre  kimaradtak ezek.
   
  Fõbb események:
   
  4. perc: Ribery és Klose szép kényszerítõzése után, a kapu elõtt a labda, Klose üresen Sebastian Frei-el szemben. ÉS kéremszépen ott a GÓÓÓL:) 1:0
  8. perc: Adrian Mutu elsõ próbálkozása, amelyben a labda alig szállt el a kapu jobb oldala mellett.
  15. perc: Felipe elõtt adódott óriási lehetõség a kiegyenlítésre. Miután 3 Bayern játékost kijátszottak, szabadon állt Rensing elõtt, de kapusunk jó reflexének köszönhetõen sikerült elütnie a labdát.
  25. perc: Ribery mozog a Fiorentina büntetõvonala mentén, majd középre ad Bastian Schweinsteiger elé,  aki  szép cselek után 12 méterrõl a kapuba bombáz!!! Ezzel 2:0!!!
  41-45. perc: 3 újabb olasz helyzet alakul ki, de mindegyiknél kapu mellé megy a labda.
  46. perc: Lahm-ot le kell cserélni, egy ütközés után megsérült, helyére Christian Lell jön a pályára
  51. perc: Kuzmanoviv 22-23 méterrõl lõ egy óriási bombát, de lövése mellészáll
  61. perc: Podolski jön Toni helyére...valószínüleg még nem 100%-os a mi "gólvágónk"
  68. perc: Demichelis majdnem növeli a Bayern góljainak számát, Massimo Oddo szabadrúgása után óriásit védett Frei aközeli fejesénél.
  78. perc: Mutu óriási helyzetet hagy ki...üresen fejelhetett kapura, hiszen a Bayern védõi rosszul helyezkedtek...DE kihagyja, melléfejel...fogja is a fejét!!!:)
  88.perc: Két perccel a lefújás elõtt Zé Roberto is beveszi a lilák kapuját, 20 méterrõl egy szép lõvéssel, esélyt sem adva a kapusnak
   
   
  Statisztika
   

  FC Bayern - AC Fiorentina 3:0 (2:0)

   

  FC Bayern Rensing - Oddo, Lucio, Demichelis, Lahm (46. Lell) - Schweinsteiger (65. Borowski), Van Bommel, Zé Roberto, Ribéry - Toni (57. Podolski), Klose
  Padon: Butt, Van Buyten, Sosa, Ottl,
  AC Fiorentina Frey - Zauri, Gamberini, Dainelli, Vargas (74. Gobbi) - Kuzmanovic, Felipe, Montolvio - Santana (64. Jovetic), Gilardino, Mutu
  Játékvezetõ: Olegario Benquerenca (Portugal)
  Nézõk: 66.000(teltház)
  Gólok: 1:0 Klose (4.), 2:0 Schweinsteiger (25.), 3:0 Zé Roberto (90.)
  Sárga lapok: Oddo, Ribéry / Kuzmanovic, Dainelli, Mutu
   
   
  (forrás: fcbayern.de, és saját tapasztalatok:)
  írta: acs_attila    

  Hírek