×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  kedd, 28 október 2008 22:03

  0-2-rõl fordítottunk

   
  Am a félidõ vége elõtt még Ribery szépíteni tudott. Hogy ezután Klinsmann mit mondott a csapatának a szünetben, azt egyenlõre nem tudni, de az biztos, hogy hatott. A végén 4-2-re a Bayern nyert.
   

  33 perc. Ennyi idõ kellett ahhoz, hogy a Wolfsburg két gólt lõjön a német rekordbajnok csapatnak. Grafite tizenegyesbõl a 31.percben, majd a 33.percben Dzeko egy szép támadás után. Ekkor úgy tûnt, hogy a Bayern folytatja a rosz sorozatát, de Ribery a 41.percen szerzett góljával még reményeket adott a bajor híveknek.  1-2-es eredménnyel mentek a csapatok az öltözõbe.

  A szünet után az 54.percig kellett várni az újjabb találatra, amivel Mark van Bommel kapitány már 2-2-re módosította az állást. A 63.percben, már a vezetést is megszereztük, amikoris a nyáron hozzánk érkezett Tim Borowski szerzett egy gólt. Ezzel a találattal már 3-2-re a Bayern vezetett s 0-2-rõl ez nem is tûnt olyan rosznak. De hol volt még a vége? Egy percre sem lankadhatott a védelmünk figyelme, hiszen nem szerette volna senki azt, hogy egyenlítsem az ellenfél. A 80.percben aztán Schweini minden eldöntött, amikor egy szép találatot könyvelhetett el magának. Ezzel már 4-2 volt a bõrgatyásoknak, s nem is változott már az eredmény. Jó játék után megérdemelt gyõzelem.

  Ribery hozta vissza a reményt!

   

  FC Bayern - VfL Wolfsburg 4:2 (1:2)

  FC Bayern

  Rensing -Oddo (46. Borowski), Lucio, Demichelis, Lell - Schweinsteiger, Van Bommel, Zé Roberto, Ribéry - Klose, Podolski (76. Ottl)

     
  VfL Wolfsburg Benaglio - Riether, Madlung, Barzagli, Schäfer - Hasebe (57. Gentner), Josue, Misimovic (80. Saglik), Santana (64. Dejagah) - Grafite, Dzeko
  Játékvezetõ: Dr. Drees
  Nézõszám: 69.000 (Teltház)
  Gólok: 0:1 Grafite (31./Foulelfmeter), 0:2 Dzeko (33.), 1:2 Ribéry (41.), 2:2 Van Bommel (54.), 3:2 Borowski (63.), 4:2 Schweinsteiger (80.)
  Sárga lapok: Klose, Borowski, Lell / Barzagli, Santana

   

  Hiányzóink

  Talán meglátszott a csapat játékán a két meghatározó játékosunk távolléte. Luca Toni szereplése elõl, s Lahm védekezése hátul. A támadásban talán nem éppen csatár hiányzott, hiszen minden elért gólunkat egy-egy középpályásunk szerezte. Sem Klose, sem pedig a nagy lehetõséget kapó, Lukas Podolski nem volt eredményes. A védelmünk eddig sem állt biztosan, de Lahm távolléte talán látszott a hátsó alakzatunkon. 

  A lényeg mégis csak a 3 pont megszerzése volt. A csapat jól játszott, s játékuk is kezd javulni. Reméljük, hogy Klismann már nem fog többé csalódást okozni nekünk. Remélem a csapat továbbra isjól fog szereplni.

   

   

  Írta: Fehérkirály  (saját tapasztalatok,+ fcbayern.de)

  Hírek