×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  szombat, 01 november 2008 14:02

  Bayern 3-1 Bielefeld

   

  Újjabb szép gyõzelmet könyvelhetnek el maguknak a Bayern hívei. A csapat ismét szenzációsan játszott, s a végén fölényesen nyert az Arminia Bielefeld ellen. A sima, 3-1-es gyõzelem után, a közönség felállva ünnepelte a Bayern játékosait.
   
  Bayern 3-1 Bielefeld 
   
  Az elsõ találatot Miroslav Klose jegyezte az elsõ játékrész felénél, amikoris Klose meglehetõsen közelrõl talált a kapuba, amivel a bajorokat jutatta elõnyhöz (1-0). A hazaiak nem örülhettek sokáig, mindössze öt percig, ekkor Demichelis szabálytalankodott a büntetõterületünkön belül, s a játékvezetõ a tizenegyespontrra mutatott. A büntetõt Wichniarek értékesítette (1-1). A csapatok ezzel az eredményel vonultak be az öltözõkbe.
  Fordulás után már Klinsmann arcán is megjelentek az elsõ mosolyvonalkák. A 76. percben, Franck Ribery már a vezetést is megszerezte a Bayernnek, majd a 84.percben a játékvezetõ kiegyenlítette a tizenegyes arányokat is, megfújta a Bajoroknak is a maga büntetõjét. Ezt Lukas Podolski értékesítette(3-1). Podolski büntetõtalálatával megszületett a végeredmény, s elmondhatjuk, hogy a Bayern kezd fantasztikusan szerepelni. Csak így tovább fiúk!
   
  Ribery-t elég sokszor " elgáncsolták", ebbõl következett egy piroslap is !
   
   
  Változott a felállás 
   
  A csapat nem megszokott felállásban kezdte meg a mérkõzést. Sokáig úgy tûnt, hogy Podolski-Klose kettõs játszik majd elõl, de a végén a mester úgy döntött, hogy egycsatáros felállásban fognak szerepelni. Ez azt jelentette, hogy Klose volt az egyszem csatára a bajoroknak, s hátul négy védõ s öt középpályás szerepelt. Vagyis...
   
  Rensing 
   
  Zé Roberto-Lucio-Lell-Demcihelis 
   
  Ribery-Ottl-van Bommel-Borowski-Schweisteiger

  Klose 
   
  Ez a felállás azonban csak a elsõ játékrészre volt érvényes, ugyanis a második játékrész elején Podolski érkezett Schweini helyére, amivel a Bayern már kétcsatáros felállásra váltott.
   
  Klinsmann szerint, ez a felállás nem azt fogja jelenteni, hogy Luca Toni visszatérése után is egy csatárrral játszanak majd, hanem ezen a mérkõzésen lehetõséget szeretett volna adni Tim Borowskinak, aki szerinte nagyon jó formában van. 
   
  Fantasztikus végjáték 
   
  A második félidõ végén a közönség teljes mértékben elégedett lehetett a csapattal. Nyugodtan, hátradölve élvezhették a Bayern játékát, ami ellen az Arminia semmit sem tudott tenni. A bajorok teljes mértékben saját kapujuk elé szögeszték az ellenfelüket. At Arminia védelme nemnagyon bírta ezt a hatalmas nyomást, s talán ezért is követtek el egy kissebb szabálytalanságot a büntetõterületükön belül, amibõl Podolski jegyzett gólt. 
   
  Érdekességek 
   
  - a mérkõzésen Franck Ribery ellen szabálytalankodtak a legtöbbet ( ebbõl következett az, hogy az Arminia emberhátrányba került)
   
  - a mérkõzésen a Bayern összesen 37-szer lõtt kapura ( ebbõl (csak) 3 gólt szereztünk) 
   
  Így ünnepelt mindenki, akin Bayern mez volt!
   
   
   
  Fordította: Fehérkirály
  Forrás: fcbayern.de ( saját tapasztalatok )
   

  Hírek