×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 63

  szerda, 07 július 2010 15:05

  Németország - Spanyolország


  Németország eddigi dél-afrikai szereplésével már kivívta magának a világ szimpátiáját. Ahogyan a Nationalelf már mindenképpen emlékezetessé tette a 2010-es VB-jét azzal is, hogy két közvetlen riválisát is megalázta. Jogi Löw csapata azonban többet akar ennél. Ahhoz pedig, hogy elérjék céljukat, szerdán este Spanyolország ellen sem hibázhatnak.
  szerda, 07 július 2010 01:54

  Sajtótájékoztató a mérkőzés előtt


  Joachim Löw kaipitány dicsérő szavakkal jellemezte a keddi sajtótájékoztatón a spanyolokat, a Nationalelf szerdai ellenfelét: „a spanyol játékosok összeszokottak, kívülről-belülről ismerik egymást. A csapat alig hibázik.” De az 50 éves szövetségi kapitány saját csapatát is jól ismeri:

  Thomas Müller először ünnepelt, majd szomorkodott. Ő lőtte a német válogatott első gólját Argentína ellen, korán világossá vált azonban, hogy ő semmiképp sem lesz ott az elődöntőben.
  hétfő, 05 július 2010 13:08

  Interjú Joachim Löwwel


  Herr Löw! Mennyire büszke most a csapatára?


  Joachim Löw: „Én már régóta büszke vagyok rájuk. Az akaratuk nem csupán nemzetközi szintű, de bajnokhoz illő is volt. Abszolút klasszis, amilyen erővel és tempóval nyomnak, illetve ahogyan a gólokat előkészítik.”
  vasárnap, 04 július 2010 20:58

  Nyilatkozatok


  Reakciók az argentinok megalázását követően.
  szombat, 03 július 2010 22:32

  Őrület!!! Argentína 0-4 Németország


  Németország Ausztráliát és Angliát követően Argentínát is kiütötte a dél-afrikai világbajnokságon. A Nationalelf egy igazán remek teljesítménnyel előrukkolva 4-0-ra verte meg Diego Maradona csapatát.
  szerda, 16 június 2010 18:33

  Gól és gólpassz


  A Müller vezetéknévnek nagy súlya van a német labdarúgásban. A Világbajnokságok specialistája, Miroslav Klose mellett, a „nemzet bombázója” azaz a legendás Gerd Müller nyomdokaiba lépő Thomas Müller is megkezdte a gólgyártást. Hogyan szerezte Thomas Müller a gólt?
  szombat, 21 március 2009 14:17

  Melyik arcát láthatjuk ma?

  Az a pénteki sorsoláson eldõlt, hogy idén, ha nyerni akarunk valamit, akkor a Bundesligára kell koncentrálnunk. Tudom, ne legyünk kishitûek, s magam is azt szoktam mondani...

  szombat, 29 november 2008 15:28

  Ki gondolta volna?

  Rangadók a Leverkusen és a Hoffenheim ellen?!Végre nem alsóházi rangadóra készülünk.Igaz, amikor augusztusban nézegettük a ránk váró meccseket...

  szerda, 05 november 2008 18:14

  Fontos 180 perc

  Két olyan meccs áll ezen a héten elõttünk, amely nagyban meghatározza az õszi idény hangulatát. Két kemény ellenfél, amely a vérünkre pályázik, s ráadásul idegenben, Toni nélkül…

  1. oldal / 3