×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 78

  kedd, 22 február 2011 00:22

  Bundesliga 2014/15

  A hivatalos honlapon IDE KATTINTVA találjátok a tabellát.

  ***

  Az első három helyezett automatikusan BL-főtáblás, a negyedik helyezett BL-selejtezőt játszik. Az 5-7. helyezettek az Európa Ligában indulhatnak. A 16. helyezett osztályozót játszik a bennmaradásért, a 17-18. helyezett kiesik.

   

  vasárnap, 13 szeptember 2009 13:01

  Bajnokok Ligája 2008-2009

  vasárnap, 30 november 2008 20:46

  "Egy érdekes mérkõzés..

  Az FC Bayern csapata pozícióba hozta magát a Hoffenheim elleni rangadóra, miután a Leverkusen ellen magabiztosan gyõzött 2:0-ra.  A következõkben a Schweinsteigerrel készített interjúról olvashattok...
   
  szombat, 14 március 2009 12:30

  Még mindig a negyedik

  Az UEFA 5 éves értékelésében, az UEFA kupa nyolcaddöntõjét követõen  a Bundesligag még mindig csak a 4. helyen áll. Ha azonban a német csapatok ezúttal jól szerepelnének, csökkenne a hátrány.

  hétfő, 03 november 2008 14:23

  Klose elõzött

  Miroslav Klose nem is választhatott volna  jobb napot november  1-nél (11.1)  a 111-ik Bundesliga  gólja megszerzéséhez,  amivel megelõzte edzõjét az örök Bundesliga góllövõ listán.

  szerda, 22 október 2008 23:13

  Maradjon Basti

  Ha a Bayern csatárán Miroslav Klose-n múlna, akkor Bastian Schweinsteiger-nek meg kellene hosszabbítani a szezon végén lejáró szerzõdését.

   Mialatt a német válogatott magabiztosan halad a 2010-es dél-afrikai világbajnokság felé vezető úton, addig néhány Bayern játékosnak még izgulnia kell: Franciaország, Horvátország, Törökország és Ukrajna nemzeti tizenegyei élet-halál harcot vívnak a pótselejtezőkért. Belgium már biztosan nem lesz ott a VB-n.

  A legjobb kilátásai a hetes csoport 2. helyén álló, Franck Ribéry-t is immáron a soraiban tudó Franciaországnak lehetnek. A csoportelső Szerbia ellen 1:1-es döntetlenre végeztek a gallok.

   

  szombat, 12 szeptember 2009 09:35

  Német győzelem Gomez góllal

   Tegnap nem volt Bundesliga játéknap, ennek ellenére sok Bayern játékos pályára lépett. Mindössze kilenc hónap van a következő, Dél-Afrikai világbajnokságig, s míg egyes FCB kulcsjátékosok tét nélküli, addig sokan létfontosságú selejtező mérkőzést vívtak.
   
  Négy játékos erősítette a német nemzeti csapatot, Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Mario Gomez és Miroslav Klose. A németek egy 2-0-s sikert könyvelhettek el a 2010-es VB házigazdája, Dél-Afrika ellen.
  szombat, 12 szeptember 2009 09:32

  Görlitz combizom-szakadást szenvedett

   Az edzőpályán és az edzőteremben is egyaránt kemény munka folyt a pénteki edzésnapon. Hiába a válogatottak hiánya, az edzésterven nincs változtatás. Az edzőteremben erősítenek a sérültek, méghozzá Mark van Bommel, aki közel három hete esett át lábujj műtétén.

  "Minden rendben halad"- nyilatkozta a kapitány, aki e kijelentésével cáfolni kívánta az egyes napilapok híreszteléseit, melyek szerint a hollandra még több hetes kihagyás vár. Igaz, még jelenleg is egy speciális cipőt hord, de amilyen gyorsan csak lehet, újra együtt kocoghat majd a többiekkel.

  szombat, 12 szeptember 2009 09:29

  A maradók továbbra is edzésben

   Louis van Gaal jelenleg egy Amszterdamtól délre fekvő tengerparti kisvárosban, Noordwijkban tartózkodik, de a Bayern vezetőedzője nem pihenni tért haza szülőországába.

  Egyrészt, segít adományokat gyűjteni a "Spieren voor Spieeren" alapítványnak (beteg gyerekeket segítő alapítvány), másrészt egy, a hónap végén megjelenő könyvnek a befejező gondolatait írja. Így jelenleg a klub megbízott szakvezetője Andries Jonker.

  1. oldal / 2