×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1570

  vasárnap, 04 október 2015 21:16

  "Európa egyik legjobb csapatát győztük le"

  Written by

  Nyilatkozatok:

  Pep Guardiola: "Gratulálok a játékosaimnak, és nem csak a mai meccs miatt, hanem az egész elmúlt hónap miatt. Ma az első 15 percben volt néhány problémánk, túl sokszor adtuk el a labdát. De ezután már alkalmazkodtunk a Dortmund játékrendszeréhez. Boldogok vagyunk, mert Európa egyik legjobb csapatát győztük le."

  Thomas Müller: "A Dortmund nagyon magasan állt, majdnem a félpályánál, így nehéz volt játszanunk a rövidpasszos játékunkat. Ez természetesen egy hatalmas győzelem volt, most hét pont az előnyünk, a győzelem módja pedig jelzés volt. A szünet után újra bele kell jönnünk, de a feltételek jók, a játékosok mentalitása egyedülálló. Mindenki éhes a sikerre."

  Thomas Tuchel (a BVB vezetőedzője): "Gratulálok a Bayernnek a megérdemelt győzelemhez. Azt hiszem, jól kezdtünk, de az utolsó harmadban nem voltunk következetesek, szemben a Bayernnel. Tudtuk, hogy a legjobbunkat kell hozni, hogy partiban legyünk, ez nem jött össze, a harmadik gól megpecsételte a sorsunkat. El kell fogadnunk, hogy ma nem voltunk elég jók."


  Hírek

  Please publish modules in offcanvas position.