×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 2676

  szerda, 21 október 2015 08:51

  Reakciók: Arsenal-Bayern

  Written by
  Sokáig szoros meccsnek tűnt, az eredmény akár fordítva is alakulhatott volna. Neuer a mérkőzés hőse is lehetett volna, mégse az ő védéseiről szólt a meccs.

  Pep Guardiola: "Megvoltak a lehetőségeink, a teljesítményünk jó volt. Az első félidőben problémáink voltak az Arsenal kontráival. Ekkor lehetett már látni lehetett: ez egy topcsapat gyors játékosokkal. Nem Manu miatt vesztettünk, kétszer-háromszor jól védett. Ilyen a labdarúgás. Néha egy megmozduláson múlik a különbség."

  Philipp Lahm: "Hosszabb periódusokon keresztül tartottunk kezünkben a meccset. Amikor jól felépítjük a játékunkat, akkor az ellenfél alig jön ki a nyomásból, ez ma is így volt. Csak az első félidő vége felé akadtak problémák, mert abban az időszakban túl támadólag lléptünk fel. A vereség nagyon, nagyon keserűen érint. Nagy lehetőségeink voltak egy nagyon, nagyon erős ellenfél ellen, de a döntő pillanatokban nem sikerült a gólt megszereznünk."

  Manuel Neuer: "Alapjában véve jól játszottunk, egy döntetlen igazságosabb lett volna. Sajnos hibáztam, aminek köszönhetően az Arsenal vezetést szerzett. Hogy ez Giroud kezének köszönhető-e, az nekem mindegy, annyit tudok, hogy hibáztam. De tovább kell lépni."

  Per Mertesacker: "Egyértelműen megérdemelt a győzelem, 90 percen keresztül keményen védekeztünk, ami nem tartozik hozzá a játékunkhoz. Addig akartuk tartani a 0-0-t, ameddig csak lehetett. Ez teljesen sikerült, alig engedtünk lehetőséget az ellenfélnek. A Bayern végig veszélyes volt, de mi voltunk azok, akik a legjobbat hozták ki magukból. Örülünk a három pontnak. A két hét múlva esedékes meccs még érdekesebb lesz."

  Hírek