×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1570

  vasárnap, 25 október 2015 10:01

  Guardiola: "Büszke vagyok arra, hogy a Bayern edzője vagyok"

  Written by

  Nyilatkozatok:

  Pep Guardiola: "1000 győzelem - ez kiemelkedő. Gratulálok minden szurkolónak, játékosnak, edzőnek és a Bayern minden munkatársának, akik közreműködtek ebben. Mi edzők tudjuk, milyen nehéz elérni egy győzelmet. Az ezres szám mutatja, mekkora klub ez. Büszke vagyok arra, hogy a Bayern edzője vagyok. A mérkőzés nehéz volt, kevés területünk volt, középen szinte lehetetlen volt passzolni. Amilyen gyorsan csak lehetett, felhoztuk a labdát a széleken, kiprovokáltuk az egy-az-egy-elleni szituációkat, és beadás, beadás, beadás. Szükségünk volt az első gólra."

  Arjen Robben: "A Köln tíz emberrel védekezett, nagyon mélyen. Nagyon fontos volt az első gól. És amikor szünetben már 2:0, akkor látod, hogy jól alakulnak a dolgok."

  Peter Stöger (a Köln vezetőedzője): "A jobb csapat megérdemelten nyert. Azt hiszem, nem kérdés, hogy a két csapat közötti zongorázható különbség megmutatkozott. Megpróbáltuk megnehezíteni a Bayern dolgát azzal, hogy középen leszűkítettük a területeket.Az egyetlen dolog, ami zavar, hogy az első félidőben adódó három-négy kontralehetőség során semmi meggyőződést nem mutattunk. A Bayernnek gratulálok az ezredik győzelméhez."

  Hírek