×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 2676

  szerda, 28 október 2015 10:26

  "Így képzeli ezt el az ember"

  Written by

  A címvédő kiütve, méghozzá nem is akármilyen játékkal. A Bayern játékosai elégedetten nyilatkoztak teljesítményükkel kapcsolatban.

  Matthias Sammer: "Lenyűgözően játszottunk, az ellenfelet jól kontrolláltuk, nagyon változatosak voltunk, remek volt a kisugárzásunk. Az utolsó két wolfsburgi meccsünk után nyomot akartunk bennük hagyni. Ezt lenyűgözően csinálta a csapat."

  Pep Guardiola: "Kijár a dícséret a csapatnak. Nagyon jól csinálták és agresszíven játszottak. Nagyon jól játszottunk a labdával, kevés labdavesztésünk volt. Tisztában voltunk a Wolfsburgban rejlő veszéllyel, és magasan akartunk védekezni. Az első félidő csodálatos volt. Nagyon, nagyon elégedettek vagyunk."

  Philipp Lahm: "Jelen pillanatban nagyon boldog vagyok. Kitűnó rangadónk volt. A szünetben elhatároztuk, odafigyeléssel fogjuk folytatni. Ez részben sikerült is. Egy nagyon, nagyon jó csapat ellen játszottunk, akik minőséggel bírnak. De jelen pillanatban nehéz minket megállítani."

  Thomas Müller: "Az elhatározás mindig nagy, azonban a pályán kell megmutatni magunkat. Az első félidőben úgy ment minden, mint a karikacsapás. Csak nagyon, nagyon kevés technikai hibánk volt, a labdát jól magunnál tartottuk és szuper módon készítettük elő. Egyszerűen szuperül játszottunk és a védekezésnél is nagyon fegyelmezettek voltunk. Így képzeli el ezt az ember."

  Klaus Allofs (a Vfl Wolfsburg menedzsere): "Ma nem rúgtunk labdába a Bayern ellen. Ezt el kell ismerni. Osztálykülönbség volt a két csapat között, ez nyilvánvaló. Nagyon megkönnyítettük a Bayern dolgát."

  Dieter Hecking (a Wolfsburg edzője) : "Az első félidőt a csapttal át kell beszélnünk. Így nem lehet játszani. A Bayern jól végezte a dolgát,  én az egy-az-egy elleni párharcokban nagyobb aktivitást vártam volna tőlünk. Tudjuk, hogy ha a bennünk lévő potenciál szerint játszunk, akkor sokkal szorosabb a párharc, mint amilyen volt az első félidőben. Csak magunknak köszönhetjük ezért azt, ami történt."

  Bas Dost (a Wolfsburg csatára) : "Nagyon rákészültünk a meccsre és nagy elhatározásokkal léptünk pályára. Azonban a Bayern sajnos úgy játszott az első félidőben, mint ahogy eddig az egész szezonban."

  Diego Benaglio (a Wolfsburg kapusa): "Ismertünk a Bayern kvalitásait. Nagyon jól használták ki a helyzeteiket. Már rögtön az elején magas fordulatszámon pörögtek. Az volt a célunk, hogy minéél hosszabb ideig nyitott maradjon a meccs, azonban, ahogy ez történt, főleg az első félidő alapján gyorsan eldőlt."

   

  Hírek