×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1570

  vasárnap, 01 november 2015 14:17

  Guardiola: "A csapat az utolsó pillanatig próbálkozott"

  Written by

  Nyilatkozatok:

  Pep Guardiola: "Kevés területünk volt. A bal- és a jobboldalon is próbáltunk egy-az-egy elleni szituációkat kialakítani, mégis kevés gólszerzési lehetőségünk volt. Mindent megtettünk, hogy megnyerjük ezt a meccset, a csapat az utolsó pillanatig próbálkozott. A Frankfurt jól csinálta, úgy játszott, ahogy eltervezte."

  Philipp Lahm: "Az ember mindig azt gondolja, az aktuális ellenfélnél deffenzívebb csapattal már nem találkozunk, aztán mindig jön egy újabb csapat, amelyik még inkább a védekezéssel van elfoglalva. Ilyenkor nem egyszerű gólhelyzeteket kialakítani. Néhány lehetőségünk így is adódott, ezeket egy ilyen mérkőzésen ki kell használnunk. Az elmúlt hetekben ez sikerült, most viszont nem."

  Manuel Neuer: "Természetesen úgy készültünk, hogy nyerünk, de ez most nagyon nehéz volt. Kevés lehetőséget alakítottunk ki. Az természetesen frusztráló, ha az ember mindig újra és újra nekiiramodik, aztán a végén soha nem sikerül helyzetbe kerülni. Motiváltak voltunk, gólt akartunk lőni, de a Frankfurt okosan játszott."

  Arturo Vidal: "Nagyon nehéz volt, a Frankfurt tizenegy emberrel védekezett a saját tizanhatosánál, ilyenkor szinte lehetetlen gólt lőni. A meccset kontrolláltuk, csapatként jól funkcionáltunk. Csak a gól hiányzott. Természetesen szomorúak vagyunk a döntetlen miatt. Tovább kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat."

  Armin Veh (a Frankfurt vezetőedzője): "Nagyon szenvedélyesen és fegyelmezetten játszottunk, ezért boldog vagyok, hogy egy pontot szereztünk."


  Hírek

  Please publish modules in offcanvas position.