×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1570

  kedd, 20 január 2015 16:11

  Sajtó: Ödegeaard Madridba igazolt

  Written by

  Most már minden jel arra utal, hogy a Bayern elveszette a harcot a 16 éves norvégért folyó küzdelemben.

  A norvég "Drammens Tidende" újság információi szerint a Real Madrid azonnali hatállyal 3,4 millió eurót utal át a fiatal tehetség klubjának, a Strömsgodset-nek. A végős átigazolási összeg később 7 millióra is emelkedhet, amennyiben Ödegaard sikeres lesz Madridban. A "Marca" szerint a Real még ennél is jutányosabb áron jutott hozzá a norvég tehetséghez.


  KORÁBBAN ÍRTUK:

  Martin Ödegaard, a 16 éves norvég szupertehetségért fél Európa sorban áll, a Bayern mellett az Arsenal, a Liverpool és a Real Madrid is - többek között. Hogy nem egy mindennapi ügyletről van szó, jól mutatja, hogy Ödegaard az elmúlt hónapokban próbajátékról próbajátékra járta a topklubokat, de ezúttal nem őt próbáálták ki, hanem ő próbálta ki a klubokat...

  A norvég Drammens Tidende lap szerint viszont közel a döntés: Ödegaard a Real mellett tette le a voksát, és már csak néhány részletben kell megegyezniük - egyébként korábban spanyol lapok is erről tudósítottak.

  Karl-Heinz Rummenigge azonban még optimista: "Egy csinos menyasszony ajtaja előtt természetesen sok vőlegény várakozik, de talán mi vagyunk a legjóképűbbek" - mondta. Jan Aage Fjörtoft, a norvég válogatott menedzsere egyébként az elmúlt napokban elismerően beszélt a német futballról és a Bayernről, ugyanakkor Ödegaard leendő döntéséről nem akart beszélni.

  Hírek