×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  kedd, 11 november 2008 14:29

  Timoschtschuk és Donovan érkezhet!

  Written by
   
   
   
  Landon Donovan (Los Angeles Galaxy)
   
  Az USA válogatott kiválósága a minap Münchenbe érkezett, hogy a tengerentúli bajnoki szünetben a Bayern játékosaival edzhessen. A csatár Jürgen Klinsmann meghívására érkezett a bajor fõvárosba.
   
  Donovan számára már nem ismeretlen a Bundesliga, ugyanis korábban, 1999 és 2001 között már játszott Bayer Leverkusen amatõrjeinél és három hónapig a felnõtt csapatban is. Ez idõ alatt 7 Bundesliga és 2 BL meccsen lépett pályára. Ennek ellenére Leverkusenben nem tudott meggyõzõt nyújtani, így került vissza az USA-ba.
   
  A játékos a támadószekció bármely részén megállja a helyét, és mint nyilatkozta, nagyon is örülne, ha Münchenben játszahatna: "A Bayern a világ egyik legjobb klubja. Ha le szeretnének igazolni, és én megkapnám a klubom beleegyezését, akkor nagyon örülnék, s persze, hogy nem zárkóznék el a tárgyalásoktól."
   

  Az amerikai csatár jellemzõen olyan játékos, aki egy Luca Toni vagy egy Miro Klose mögött probléma nélkül megférne. Így könnyen helyettesíthetné a távozni szándékozó Podolskit. A kérdés, hogy meg van-e hozzá a klasszisa? Klinsmann szerint úgy tûnik igen. Õ már a nyáron meg akarta szerezni a csatárt. (kicker)

   

  Anatolij Timoschtschuk (Zenit)

  A sport1.de-n megjelent  értesülések szerintnem elképzelhetetlen, hogy a Zenit Szt.Pétervár védekezõ középpályása, Timoschtschuk,  a párharckoban rendkívül erõs ukrán játékosa akár már a téli átigazolási szezonban a Bayernhez igazolhat.

   A Bayern már nyáron meg szerette volna szerezni a Timoschtschukot, de az oroszok akkor nem engedték el. A BILD híresztelései szerint a Zenit, amely jelenleg az ötödik helyen áll az orosz bajnokságban, immáron hajlandó lenne megvállni a kiválóságától. De ezért min. 15 millió €-t kellene az a asztalra tennie Hoeneßéknek.
   
  A szõke hajú játékos érkezése már csak azért is elég valószínû, mivel az elmúlt átigazolási szezonban a bajorok mindeképpen egy védekezõ középpályást szerettek volna igazolni. De sem Flamini sem Gattuso esetében nem jártak sikerrel. S arról is egyre többet hallani, hogy van Bommel nyáron lejáró szerzõdését nem hosszabítják meg.
   
  (Forrás: sport1.de és kicker.de)
  Írta: Basti
   

  Hírek