×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  hétfő, 24 november 2008 12:13

  Schweinit a Real is csábítja

  Written by

   

   Persze nem csak Bernd Schußter "királyi alakulata" az egyetlen nagynevû klub, aki a német szolgálataira pályázik.A hírek szerint a  Juventus Turin és az AC Milan is komolyan beszállt  a partiba. Amit maga Uli Hoeneß is megerõsített. "A menedzsere joga, hogy tárgyalásokat folytasson Itáliában, és ezzel magasabbra srófolja Schweini árát."

  Mit csinál a Bayern?

  A játékos és  menedzser azonban elsõsorban  a Bayern reakciójára vár. Ugyanis Bastian már 1998 óta szerepel a klubnál, s saját elmondása szerint nagyon jól érzi magát Münchenben. S nem csak szakmailag. A barátnõjével, Sarah Brandner-rel kitûnõen elvannak. Ráadásul végre igazi kulcsembere lett a Bayernnek.

  Megduplázott fizetsé?

  Nem csak hat gólpaszt és három gólt jegyez, hanem igazi karizmatikus alakja lett a bajorok jobb oldalának. A korábbi problémája, hogy a teljesítménye erõsen ingadozott, immáron a múlté. Nem is véletlen, hogy a Bayern fõnökei  Hoeneß és Rummenigge  feltétlenül meg szeretnék t tartani. 

  A Bayern saját neveltjének szerzõdése 2009 júniusában jár le. A fizetésének emelése, mely a kicker szerint jelenleg kb évi 3 millió €, úgy tûnik elengedhetetlen lesz. Nem véletlen, hisz õ most már  sokkal több, mint egy tehetséges játékos.

  A fiatal kolbermoor-i srác az éveks során a "futballisten" titulust kapta a szurkolóktól, ráadásul nem csak Münchenben, hanem Németország szerte megbecsült és kedvelt játkosnak számít.

  A mostani jelentõs javulását Schweinsteiger a következõkkel magyarázta: "Korábban csak elmentem az edzésekre, és ha vége volt, jöttem is haza. Most az edzés után is ottmaradok, és plussz dolgokat csinálok, csak azért, hogy egyre jobb legyek."

  Mi, a Bayern szurkolói pedig csak reménykedhetünk, hogy Bastian rászolgál a drukkerek szeretetére, és hûséges marad nevelõ klubjához.

  Forrás: sport1.de

  Fordította: Basti

  Hírek